Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Dohányzóasztalok

A kerti bútorok közül talán a dohányzóasztalok azok, amelyek a terasz középpontját jelenthetik. Tehát fontos, hogy ne csupán funkcionális legyen, hanem a megjelenése is illeszkedjen a kültéri berendezéshez. 

Sokan döntenek a fából készült változatok mellett, amelyek beleolvadnak a zöld környezetbe, azonban egy minőségi műrattan kivitel sokkal tovább bírja majd a strapát, ráadásul könnyebb őket karbantartani. A webáruházunkban kapható típusok között bőven akad olyan modell, ami elnyerheti a tetszését, így érdemes alaposan szétnézni a széles palettánkon, és rendelni egyet a teraszra!


1termék 11

A kerti asztalok minden teraszt széppé varázsolnak

A dohányzóasztalok nemcsak a nappali középpontjai lehetnek, hiszen kültéren ugyanúgy szükség van rájuk. Ha szebbé szeretné tenni a teraszt, akkor válasszon funkcionális és elegáns megjelenésű darabot, amely illeszkedik a környezetbe. 

Bár még mindig sokan választanak fából készült verziókat, azonban egy műrattan változat sokkal jobban bírja a kültéri időjárást és a használatot, ráadásul nem is kell annyit törődni a tisztításukkal sem. Ha szeretné tehát, hogy a bútorai könnyedén tisztán tarthatóak legyenek, akkor a legjobb megoldás a webáruházunkban kapható modern kerti asztalok egyike. 

A kis súlyuk miatt a műrattan berendezések pillanatok alatt áthelyezhetőek egyik helyről a másikra, azonban szeles időben nem árt őket rögzíteni, ha várhatóan nagy lesz a vihar. Az viszont, hogy mekkora méretet választ, esetleg formát, már kizárólag Öntől és az igényeitől függ. 

Pár asztal, amivel egy kis kert is naggyá tehető

Ha apró az udvar, akkor sem kell nélkülözni a kerti bútorokat és az azok által nyújtott kényelmet. A legjobb, ha kerek megoldásban gondolkodik, olyanban, ami legalább két ember számára biztosít elegendő helyet. Éppen ezért a nálunk kapható kivitelek között rálelhet olyanra, ami akár az erkélyen is megállja a helyét. Egy flexibilis módon használható kert esetében azonban jó döntésnek bizonyul egy kinyitható verzió, hiszen így igénynek megfelelően állíthatja be, hogy mekkora felületre van szüksége. Használatot követően pedig pár apró mozdulattal visszateheti azt a helyére, így jóval kevesebb helyet foglal.

A dohányzóasztalok nem feltétlenül étkezésre szolgálnak, azonban ha többet használja a pakolófunkciót, de néha enne is a kültéri asztalon, de nincse elegendő helye, akkor megoldást jelenthetnek. A kisebb és nagyobb méretben beszerezhető, több színben kapható bútorok igényesek, minden otthonban megállják a helyüket. 

A dohányzóasztalok kínálata

Az egyik legkelendőbb és legesztétikusabb modellünk a 9800T kültéri dohányzóasztal, amelyet a gyártó praktikus üveglappal és időtálló műrattan fonattal készített el. A 100x33-as méretben kapható kivitel natúr színű és időjárásálló, így nem okoz neki problémát sem az eső, sem az UV-sugárzás, sem pedig a szél. Ennek köszönhetően pedig akár évekig hű szolgálatot tehet.

Ha viszont ennél is kisebb és praktikusabb megoldásban gondolkodik, akkor válassza a Nardi Spritz és mini verziókat, amelyek kiváló minőségű üvegszálból és erősített polipropilén anyagból készülnek. Ez ugyanis tökéletesen ellenáll minden időjárási viszontagságnak, emellett csúszásmentes lábakkal készül, így biztonsággal használható. Az asztallap 60,5 cm széles, magassága 40 cm vagy 76,5 cm. A súlya igen könnyű és baráti, hiszen 3,3 vagy 4,2 kg-os változatban kapható. A kültéri lakossági, vendéglátóipari, illetve akár beltéri használatra is alkalmas. 

Ha megtetszett valamelyik dohányzóasztal, akkor egyszerűen helyezze azt a kosárba, majd onnan már könnyedén meg tudja azt rendelni! Nézzen körbe előtte a további kínálatunkban is, hátha talál még bútort, ami megfelelő lehet a teraszra!