Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Linerio L-line natural panel

Linerio L-line natural panel
Linerio L-line natural panel
Linerio L-line natural panel
Linerio L-line natural panel
Linerio L-line natural panel

A Linerio panelek három változatban és három színben kaphatók, amelyek a panelek szélességében és mélységében különböznek egymástól. A panelek polisztirolból készülnek, amelyek forró bélyegzőnyomattal vannak bevonva. A polisztirol egy modern anyag, amely 100%-ban újrahasznosítható, könnyű, tartós és könnyen tisztítható. Az anyagnak és térbeli felépítésének köszönhetően a panelek hozzájárulnak a belső tér hangszigeteléséhez, valamint kiküszöbölik a visszhangot a nagyobb helyiségekben. A Linerio panelek felszerelése gyors és egyszerű, fűrésszel vagy szúrófűrésszel könnyedén a kívánt méretre vághatók.

 

 

 

Tanusítványok / Garancia: 

LAM/1/2020

Műszaki adatok

Garancia


 KIVÁLÓ MINŐSÉG

 MAGAS KOPÁSÁLLÓSÁG

 100% GARANCIA

Részletek

 

Méretek:

  • hosszúság:  2650 mm
  • vastagság: 21 mm
  • teljes szélesség: 122 mm / használati szélesség: 115 mm ( illesztések nélkül )
  • egy panel 0,323 m² 

 

Összeszerelés

Kérjük, olvassa el a kézikönyvet a termék összeszerelése előtt. A munka megkezdése előtt gondosan ellenőrizze a vásárolt árut gyártási hibák szempontjából. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az utasításoktól eltérően telepített termék a garancia érvényét veszti.

Szerelési kézikönyv: Szerelési kézikönyv 

 

 

 


Összeszerelés előtt kérjük olvassa az alábbi tájékoztatót:

A bútor összeszerelése előtt alaposan vizsgálja át, hogy elégedett-e a színével, minőségével. Nem tudjuk visszavenni azokat a bútorokat, amelyeket már összeszereltek vagy elkezdték összeszerelni. A visszaküldéshez a terméknek az eredeti csomagolásában kell lennie. A csomagolást lezáró ragasztószalag óvatos felvágásával kell kibontani a dobozt.

- Vásárlói Vélemények -

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!