Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Linerio M-line szürke bal záróelem

A Linerio záróelemek polisztirolból készülnek, amelyek forró bélyegzőnyomattal vannak bevonva. A polisztirol egy modern anyag, amely 100%-ban újrahasznosítható, könnyű, tartós és könnyen tisztítható. Kiválaszthatja a jobb és bal oldali díszítést a panel minden változatához, és az univerzális díszítéssel a falat felül és alul is befejezheti. A Linerio záróelemek felszerelése gyors és egyszerű, fűrésszel vagy szúrófűrésszel könnyedén a kívánt méretre vághatók.

 

 

Tanusítványok / Garancia: 

LAM/1/2020

Műszaki adatok

Garancia


 KIVÁLÓ MINŐSÉG

 MAGAS KOPÁSÁLLÓSÁG

 100% GARANCIA

Részletek

 

Méretek:

  • hosszúság:  2650 mm
  • vastagság: 12 mm
  • szélesség: 42 mm

 

Összeszerelés

Kérjük, olvassa el a kézikönyvet a termék összeszerelése előtt. A munka megkezdése előtt gondosan ellenőrizze a vásárolt árut gyártási hibák szempontjából. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az utasításoktól eltérően telepített termék a garancia érvényét veszti.

Szerelési kézikönyv: Szerelési kézikönyv

 


Összeszerelés előtt kérjük olvassa az alábbi tájékoztatót:

A bútor összeszerelése előtt alaposan vizsgálja át, hogy elégedett-e a színével, minőségével. Nem tudjuk visszavenni azokat a bútorokat, amelyeket már összeszereltek vagy elkezdték összeszerelni. A visszaküldéshez a terméknek az eredeti csomagolásában kell lennie. A csomagolást lezáró ragasztószalag óvatos felvágásával kell kibontani a dobozt.

- Vásárlói Vélemények -

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!