Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Kisasztalok

Van olyan kert vagy terasz, ahol nincs szükség kisasztalra?! A kerti kisasztal több, mint egy hely, ahová egy italt vagy egy könyvet helyezünk el, mivel ez a bútordarab pillanatok alatt átalakíthatja a kertünket. Legyen szó egy füves hátsó udvarról, egy kikövezett teraszról vagy kavicsos udvarról, életre kelthetjük a kinti környezetünket. És ami a legjobb: hordozható kialakításuk azt jelenti, hogy bárhová áthelyezhetjük őket. Kínálatunkban a karakteres asztaloktól kezdve a karcsú, kisebb formatervezésűekig biztosan megtalálod a számodra tökéletes darabot!

A kerti asztalok lehetővé teszik, hogy élvezd a napsütéses meleg napokat és maximálisan kikapcsolódj, legyen szó akár a szabadban való étkezésről, vendéglátásról, vagy csak egy jó kávéval való lazításról. Nem csak praktikusak, dizájnosak, de könnyedén túlélik a nyári partikat is. Ha a kisasztalt kerti székekkel párosítod, a szabadtér egy teljesen funkcionális helyiséggé válik, ahol a barátok és a család élvezhetik a szép időt.


45termék
 

Nem csak italtartó

Egy kerti kisasztal nem csak arról szól, hogy legyen kint egy dekoráció, amelyre italokat és ételeket helyezhetünk. Számos modell esetén a funkcionalitás kerül előtérbe – asztallap alatti tárolóval, könnyű össze- és szétszerelhetőséggel és egyszerű mozgathatósággal.

A kerti kisasztal vásárlásának szempontjai – az anyagok

A kerti dohányzóasztalok számos színben, anyagban és stílusban kaphatók, hogy bármilyen kültéri térbe könnyen illeszkedjenek. Ha klasszikus megjelenést szeretnél, akkor a rattan anyaggal sosem nyúlsz mellé. Nosztalgikus, retro hangulatot áraszt, és bármelyik terasznak barátságos hangulatot kölcsönöz.

Egy másik klasszikus választás a fa – természetes színe biztosan tökéletesen illeszkedik bármilyen kerti hangulatba. Oldalunkon a fából készült kisasztalok széles választékát találhatod, amelyek bármilyen klasszikus vagy modern stílusú kültéri térbe illeszkednek. Ne feledd, hogy a fából készült bútorokat megfelelően ápold (tisztítás, újra festés), hogy éveik csúcsformában maradjanak.

A végső, dinamikus és kifinomult kültéri terasz megjelenéséhez nincs jobb választás, mint egy polipropilén kisasztal. Bármely teraszon elhelyezhető, miközben csak rendszeres törlésre van szüksége ahhoz, hogy tökéletesen nézzen ki.

Nincs uralkodó anyag, egyik sem előnyösebb a másiknál – minden csupán az otthonunk igényeitől függ!

Milyen asztallapot érdemes választani?

A kerti kisasztalok többsége azért készül üveglappal, mert esztétikus, tartós megoldás és könnyen tisztítható. Ha az üveg nem felel meg az ízlésednek, rengeteg lehetőség áll rendelkezésre fa, fém, műrattan vagy polipropilén anyagokból.

Hozd létre a saját kedvenc kávésarkod a teraszon, vagy helyezd el a kerti kanapék mellett, hogy tökéletes garnitúrád legyen. Alkosd meg a szabadtéri nappalid, és hagyd, hogy a kis asztalod központi elemmé váljon.