Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Kerti asztalok

Sokszor hiányát érzi a forró nyári napokon a kültéri étkezésnek, kerti asztaloknak? Szeretne néha vendégeket hívni, de egyszerűen nincs hova leülteni őket, nincs elegendő hely a felszolgáláshoz? Akkor jó helyen jár, hiszen a webáruházunkban számos kerti asztal közül választhatja ki a szükséges darabot. 

Végre fogadhat vendégeket, elhívhatja a barátokat egy kerti partira anélkül, hogy gondot okozna az ételek és az italok elhelyezése a teraszon vagy a kertben. A nálunk kapható dizájnos kültéri asztalok jól bírják az extrém időjárást, így sem az UV-sugárzás, sem pedig az eső nem fog ki rajtuk. Nézzen körbe!

Kültéri kerti asztalok 

A kerti asztalok vásárlásánál több szempontot is figyelembe kell venni. A döntést ugyanis befolyásolhatják az igények, a családtagok száma, a rendelkezésre álló hely, a terasz stílusa egyaránt. Egy minőségi kültéri garnitúrát hosszú távra vesszük, így nagyon nem mindegy, hogy mennyibe kerül, és mennyit bír. 

A felmerülő kérdések között ott van a karbantartás, a stílus, az anyag, illetve a tisztíthatóság. Valljuk be, hiába bírja jól kint az adott bútordarab, szinte állandóan törölgetni kell a szálló por, az eső és a szél miatt. Ahhoz, hogy kint lehessen hagyni a szabadban, érdemes műanyag, főként rattan modellt választani. 

Fontos szempont továbbá az is, hogy mennyien veszik majd használatba az adott darabot. Amennyiben sok családi összejövetelt tervez, közös étkezéseket, partikat, esetleg születésnapi bulikat, abban az esetben sokkal praktikusabb egy kihúzható, bővíthető típus. 

A Nardi Alloro egy téglalap alakú, kültéri, nagy méretű modell, amelyet bármikor pillanatok alatt nagyobbá lehet varázsolni. Jól bírja a meleget, az esőt, ráadásul stílusos is, így bármely udvarba és teraszon jól tud mutatni. Persze nem mindenkinek van szüksége nagyobb méretre. 

Mikor van szükség bárasztalra?

Mi a helyzet a különféle bárasztalokkal? Mikor érdemes ezekbe fektetni? Tulajdonképpen bármikor, hiszen ezek szintén hasznos felületek lehetnek egy-egy családi esemény, születésnapi parti során. A legtöbb vendéglátó egységnél szintén használnak ilyen változatokat, hiszen ezeket akár állva is lehet használni. 

Nem kell hozzájuk se szék, se túl nagy tárolóhely, hiszen könnyedén össze lehet őket csukni. A Colos Ta 2.0 kerti bárasztalunk például többféle színben kapható, az anyaga pedig lakkozott fém. A 60 centiméter magas kivitelt pedig az alacsonyabb vendégek és családtagok is kényelmesen tudják használni.

Mikor éri meg kisebb asztalt választani?

Ha nincs nagy család, rokoni társaság, barátok, esetleg kicsi a rendelkezésre álló hely, akkor sokkal jobban megéri egy kisebb asztalt vásárolni kültérre. Ezek között vannak gyermekek számára tervezett típusok, illetve erkélyen is elférő darabok. 

A Nardo Aladino például egy több színben kapható, kicsik számára kényelmesen használható modell, amely mellett kényelmesen elférnek. A tartós és időjárásálló anyagból készült, stílusos berendezés remek kiegészítője lehet a kertnek, így mindig figyelemmel tudja követni a lurkókat. Nagy előnye továbbá, hogy a lábakat az asztal belsejébe lehet tenni, így sokkal kisebb helyet foglal el a tárolás során.

Egyedi asztalra vágyom! Mit tegyek?

Szerencsére nálunk arra is van lehetősége, hogy saját maga állítsa össze a kívánt méretet, így kiválaszthatja az asztallapot és a lábakat külön-külön is! Többféle méret, szín, illetve forma közül döntheti el, hogy milyen asztalra van szüksége a kertben, amely jól mutat az Ön teraszán. 

Az egyedi méretek ráadásul azt is lehetővé teszik, hogy minden rendelkezésre álló helyet kényelmesen ki tudjon használni. Megéri tehát alaposan szétnézni a széles kínálatunkban, kérdés esetén pedig bátran keressen minket elérhetőségeink egyikén!