Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Asztallábak

Amikor a terasz és a kerthelyiség berendezésére kerül sor, akkor nemcsak kanapéra és fotelekre lesz szükség, hanem bizony asztalra is. Ahhoz viszont, hogy az a bizonyos bútordarab stabil, tartós és mutatós legyen, szükség van néhány kiegészítőre. A webáruházunkban kapható asztallábak segítségével igen strapabíró elemekkel ruházhatja fel a kültéri teraszt. 

Legyen szó egy vázas lábról, esetleg alumíniumváltozatról, nálunk szinte mindent megtalál, amire csak szüksége van. Nézzen körbe, és válogasson a széles palettánkról még ma, hogy igényes legyen a környezete!


49termék
 

A kerti asztal kiválasztása

Sokszor érzi úgy, hogy a forró nyári napokon szívesen étkezne a szabadban egy kényelmes kerti asztal és szék mellett? Szeretne többször vendégeket hívni, de fogalma sincs, hogy hova ültesse le őket, nincs elegendő hely sem nekik, sem pedig az ételeknek? 

A webáruházunkban kapható kültéri bútorok között szerencsére bőven akad olyan típus, amely elnyerheti a tetszését. Végre kedvére szólhat a szomszédoknak, barátoknak vagy rokonoknak, és megtarthatja azt a régóta várt grillpartit. 

Nem okoz többé gondot az ételek kihelyezése, az italok lerakása sem, hiszen a kertben és a teraszon bőven lesz helye az asztalon mindezt megtenni. A dizájnos darabok jól bírják az időjárási viszontagságokat, nem beszélve a magas UV-sugárzásról és az esőről. Ugyanez elmondható az asztallábakról is, amik kapcsán igen fontos a tartósság és a strapabíróság. 

Nem mindegy azonban, hogy mekkora típust szerez be, hiszen függ a partik gyakoriságától, a család nagyságától és a kültéri rész méretétől. Hiába szeretne egy nagyobb asztalt, ha annak sajnos nincsen helye. Elegendő ilyenkor egy-egy kisebb darab, amiket akár egymásra tud tenni, arrébb tud rakni, elhelyezheti a garázsban, ha éppen nincsen rá szükség. Az egy lábas kivitelek ráadásul igen kevés helyet foglalnak, mégis lehetőséget adnak a felszolgálásra. 

Az asztallábak kínálata

Ott van például a webáruházunkban kapható Nardi Calice Alu kültéri asztalláb, amely egy hosszú távra tervezett, igényes megjelenésű olasz gyártmány. A kültéri alumíniumból készült láb kapható speciális, magas sótartalmú környezetben kezelt anyagból, amely sokkal jobban tűri a kültéri használatot. A hagyományos változat azonban ugyanúgy tartós és időjárásálló, valamint mindegyiket több színben lehet beszerezni. Fontos tudni, hogy ezt a típust maximum 80x80-as lappal lehet használni, hiszen ennél nagyobbat nem bír el a szerkezet. 

Másik kedvelt modellünk a Nardi Flute lehajtható mechanikával készült, egymásba csúsztatható típus, amit a gyártó poliészterporral bevont alumíniumból készített. Ezt ugyanúgy kérheti speciális, nagy sótartalmú környezetben kezelt változatból, ami még strapabíróbbá teszi a kivitelt. Jól tűri a szelet, az esőt, a magas UV-sugárzást, így nyugodtan kint hagyhatja a szabadban, ha éppen nem használja. Nagy előnye, hogy kis helyet foglal, hiszen igény esetén lehajtható az asztalrész, így a fal mellett kényelmesen elfér. 

Az asztallábak vásárlása

Amennyiben megtetszett valamelyik kültéri asztallábunk, abban az esetben tegye azt a kosárba! Annak tartalmát a vásárlás befejezéséig bármikor módosíthatja, kiegészítheti egyéb kültéri kellékkel, bútorral. Természetesen van lehetősége személyesen is átvenni a csomagot, amit a pesti raktárunkban tehet meg. Jó vásárlást!Szűrés
Asztalláb Típus