Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Székek

KERTI SZÉKEK | KÜLTÉRIBUTOROK.HU

Székek

Kényelmes, műrattanból, fából, esetleg alumíniumból készült kerti székekre vágyik? Fotelt tenne a teraszra, de nem tudja, hogy melyiket lenne érdemes beszerezni? Nálunk jó helyen jár, ugyanis számos kerti széket tartunk a kínálatunkban, aminek köszönhetően mindenki megtalálhatja magának a megfelelő típust. 

 

A legtöbb változat ráadásul remekül passzol a különféle asztalainkkal, amelyek szintén jól mutatnak a teraszon vagy az udvaron. Legyen szó tehát fotelről, padról, bárszékről vagy éppen hagyományos kerti székről egyaránt, nálunk szinte mindent megtalál!

A kerti székek palettája

Mindenki igényes kivitelezésű bútorokra, kiegészítőkre vágyik az otthonában, azonban sokszor a terasz berendezésére se idő, se pénz, se energia. Pedig a tervezés és a kivitelezés nem annyira bonyolult, mint azt elsőre gondolná az ember. Ahhoz, hogy hosszú távon szeressen otthon lenni, szükség van egy zugra, ahova bármikor elvonulhat. A kerti bútorok nyújtotta előnyök bőven kárpótolják Önt a mindennapok során.

A kerti székek nagy segítséget nyújtanak nemcsak egy-egy grillezés, családi összejövetel során, hanem például egy szabadban elfogyasztott reggelinél is. A nyári időszakban biztosan Ön is sokszor dönt úgy, hogy kint enne pár falatot, viszont nem tud hova leülni. Egy kényelmes és praktikus kerti szék azonban hasznos kiegészítője lehet az udvari kelléktárnak. Persze nem minden esetben ez az ülőalkalmatosság a legjobb választás.

Milyen kerti fotelt érdemes választani?

Egy erős szerkezetű kerti fotel esetében nem kell attól tartania, hogy az időjárás kikészíti az anyagot. A rattanból gyártott típusok ugyanis nem mondják fel a szolgálatot, nem csuklanak össze, nem törnek el, de még nem is fakulnak ki. Ellenállnak az esőnek, a szélnek, az UV-sugaraknak, tulajdonképpen mindenféle időjárásnak, amivel csak találkozhatunk.

A műanyag kerti bútorok ugyanis nemcsak tartósabbak, hanem jóval dekoratívabbak, mint egy más anyagból készült változat. A webáruházunk kínálatában különféle kerti foteleket találhat, amelyek kényelmesek, strapabíróak, olyanokat, amiből garantáltan nem akar majd kiszállni egyhamar.

Amennyiben letisztult és elegáns típusokat keres, abban az esetben megfelelő választás lehet a Nardi Komodo Moduláris fotelünk, amelyet tőlünk több színben szerezhet be. A kiváló minőségű, üvegszálas erősítéssel ellátott polipropilén termék tökéletesen ellenáll minden időjárásnak, ráadásul a gyártó csúszásmentes lábakkal is ellátta, így a használata még biztonságosabb.

Nagy előnye, hogy a háttámla, illetve a kartámaszok mindegyikét oldalra lehet rögzíteni vagy akár cserélni. Amennyiben azonban sok vendéget fogad, érdemes továbbgondolkodnia.

Padok és puffok mindenkinek!

Sokszor nincs otthon elegendő kerti szék? Egy kényelmes és több embernek helyet nyújtó bútorra van szüksége? Akkor remek választás lehet egy kerti pad, esetleg pár puff, amelyek nem foglalnak sok helyet, ellenben bármikor használatba lehet őket venni.

A műanyag kerti bútorok pozitívumai azonban még mindig nem érnek véget, hiszen bármeddig lehet sorolni azokat. Nem utolsó sorban érdemes beszerezni pár darab bárszéket is, amelyek szintén hasznosak lehetnek kerti koktélozások alkalmával.

A legtöbb nálunk kapható modell remekül passzol egymáshoz, így akár később is be tud szerezni további darabokat. Nem okoz tehát gondot sem a bútorok pótlása, sem pedig a különféle szettek kiegészítése további plusz elemekkel. Nézzen körbe a széles kínálatunkba, és rendelje meg még ma a szükséges kiegészítőket!