Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Fotelek

Tagadhatatlan, hogy a kerti fotel és a kanapé olyan kerti bútorok, amelyekre mindannyian vágyunk. Kényelmet és vendégszeretetet fejeznek ki, ezért a szabadtéri társalgóknak mindig különleges és hangulatos varázsa van.

A kerti fotelek a kifinomultságukkal nem csupán funkcionalitásuk, de dekoratív megjelenésük miatt is használatosak. Az elmúlt években a technológiai újítások a textíliák és a szerkezetek területén lehetővé tették, hogy a kárpitozott bútorok kültérre kerüljenek, nem aggódva a napszak és az időjárási körülmények miatt.


31termék
 

A jól berendezett kert ugyanis nappal és este is használható: napközben a nyári szellő élvezetére, este a barátokkal való beszélgetésre. Ehhez a legkényelmesebb bútordarab kétségtelenül a fotel!

A kerti fotel anyagai

Egy kerti bútor anyaga igen változatos lehet. Míg a fém és a műanyag anyagú (műrattan polipropilén) bútorok bármilyen időjárási körülménynek ellenállnak, a természetes anyagok (fa, természetes rattan), sokkal gyorsabban öregednek, ha esőben, hóban, vagy akár túlzott napsütésben hagyják őket.

Különösen a fa esetében ideális, ha évente egyszer újra festjük, hogy a bútor és a fa jó állapotban maradjon. Ha a kerted szeles, és nem sík területen helyezkedik el, a műanyag fotelt könnyen felboríthatja az időjárás – míg a nehezebb fém és fa foteleknél ez a probléma ritkán merül fel. A kínálatunkban elérhető fotelek mindegyike ellenáll a zord időjárásnak, így akár egy dombos kert oldalon is elhelyezhetők.

Válassz a preferenciáknak és az időjárási körülményeknek megfelelően, és a kerti fotelek hosszú éveken át kitartanak majd!

Relax fotel

A kerti fotelek különböző komfortfokozatban és stílusban kaphatók, így neked kell eldönteni, hogy minimalistát szeretnél-e, vagy kényelmesen párnázottat?

Ha szeretsz a kertben vagy a teraszon olvasgatni, napozni, pihenni, de nem szeretnél külön napágyat vásárolni, válassz lábtartós, vagy állítható háttámlás kerti fotelt. Ha  játékosabb, de még mindig hihetetlen kényelmes darabra vágysz, akkor egy babzsák jellegű forgófotel, vagy egy hintafotel a tökéletes választás.

Dizájnos kerti fotel

A fém és a rattan fotel sok formát felvehet: könnyed stílusuk melegséget és kényelmet áraszt magából. A fából készült darabok robosztus megjelenésűek, mégis természetes nyugalmat sugároznak.

Masszív vagy légies fotel, karfával, vagy anélkül, magas, vagy alacsony háttámlával, amely döntött pozíciót is felvehet? Az oldalunkon elérhető kerti fotelek többféle kivitelben állnak rendelkezésre, hogy megfeleljenek az igényeidnek.

Találkoztál már a moduláris fotelünkkel? Tudtad, hogy a kartámlái és a háttámla mindegyik oldalán cserélhető és rögzíthető? Ha pedig dinamikus darabra vágysz, ami egyszerre modern, egyedi és strapabíró, a forgó funkcióval ellátott fotel a megfelelő választás.

Kombináld a foteleket egy kerti asztallal, nyugodtan játssz az ellentétes stílusokkal, ha szereted a szokatlan hatásokat. Választhatsz természetes árnyalatokat, vagy modern, alumínium alapú színkombinációkat. Az eredmény szinte biztos, hogy kényelmes, hangulatos és stílusos lesz!

 

Szűrés
Kerti Fotel Típus