Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Szolár zuhany

Egy szerencsés kerttulajdonos tisztában van vele, hogy a kert egyik legfontosabb kelléke egy szolár zuhany. Ez ugyanis amellett, hogy felfrissülést hozhat a hatalmas hőségben, segít abban, hogy a medencézés előtt vagy után megtisztítsuk magunkat. 

A webáruházunkban kapható szolár zuhanyok nagy előnye, hogy megfizethetetlen segítséget nyújtanak a nyári melegben. A többféle méretben és kivitelben kapható termékeink elengedhetetlenek a vidéki udvarokban, ahol nincsen medence, ahol szükség van néha egy frissítő zuhanyra. Érdemes tehát körbenézni a széles palettánkon!


44termék
 

Miért éri meg szolár zuhanyt venni otthonra?

Manapság már szinte bárki vásárolhat magának kerti zuhanyt, hiszen kis helyen elfér, az ára kedvező, könnyen beüzemelhető, emellett a nyári hőségben szinte megfizethetetlen. Fontos megjegyezni, hogy a működtetése semmi pénzbe nem kerül, hiszen csak vízre van szükség, a többiről a napenergia gondoskodik. 

A szolár kerti zuhany bármikor felfrissít, legyen szó egy vasárnapi grillezésről, kerti munkáról, esetleg egy medence előtti zuhanyzásról egyaránt. Jó megoldás lehet a melegben az esti fürdésre, hiszen kint sokkal kellemesebben telhet a tusolás. 

Milyen fajta kerti zuhanyokat szerezhetünk be?

A kerti zuhany vásárlása előtt mindenképpen gondolja át, hogy milyen típusra van szüksége! Ha hordozhatót szeretne, akkor megoldást jelenthet a nem fix változat, viszont vannak olyanok, amiket nem tud egyik helyről a másikra pakolni. 

A kertekben legtöbbször fix berendezéseket használunk, hiszen ezekhez tartozik egy stabil alapzat, ami még szélsőséges időjárásban is a helyén tartja az eszközt. További előnyük, hogy ezeknek nagyobb a víztartályuk, ráadásul rendelkeznek lábmosóval, emellett tartósabbak is, viszont drágábbak, tehát ez szempont lehet a rendelés során. 

Ami viszont a webáruházunkban kapható szolár zuhanyokat illeti, ezeknek a helyét sokkal könnyebben változtathatja meg, elegendő egy víztömlőt csatlakoztatni hozzá, és már élvezheti a frissítő vizet. Az össze- és szétszerelése könnyű, hátránya azonban, hogy kisebb a tartálya. Persze ez nem mindenkinek fontos, így ha nem igényli, hogy sok víz legyen egyszerre a tárolóban, akkor sokkal jobb megoldást jelenthet ez a típus. 

A szolár kerti zuhanyok választéka

Az egyik legkedveltebb modellünk a Happy Xl H420-as, lábmosós változat, ami egy hajlított dizájnú kerti zuhany. Ez a verzió ötvözi a praktikumot, az esztétikumot, illetve a biztonságos alkalmazás előnyeit. A nagy tárolókapacitás azonnal megdönti azt a tényt, miszerint az álló szolár zuhanyoknak kicsi a tárolókapacitásuk. 

Ez a berendezés ugyanis 40 liter víz tárolására alkalmas, ami a nap során folyamatosan melegszik. A nagy sűrűségű, polietilénből készült termék remekül ellenáll az UV-sugárzásnak, a vízkőnek, de még a só sem tesz benne kárt. A tusoló kültéri használatra lett tervezve, ami tökéletes megoldás medence mellé, strandokhoz, hotelbe, tanyára, olyan helyre, ahol esetleg nincs más lehetőség felfrissülni. 

A Happy XL szolár zuhany négy színben rendelhető meg: antracit szürke, fehér, zöld és kék. Emellett lehetőség van speciális színeket igényelni, mint a cseresznyepiros, a lila, a fukszia, esetleg a világos zöld árnyalat. Ha pedig kiegészítőre lenne szükség, akkor a D108-as zuhanytálca tökéletes választás hozzá kültérre. Ahogy a legtöbb zuhany, ez is egyszerűen rögzíthető szilárd felületekhez, mint a kő vagy a beton. 

Kerti zuhany vásárlása

Ha tehát szolár kerti tusolóra van szüksége, ami energiatakarékos és környezetbarát, akkor nálunk jó helyen jár. Nézzen körbe a széles kínálatunkban, tegye a kosárba a választott terméket, mi pedig a lehető leggyorsabban eljuttatjuk Önhöz a csomagot!

Szűrés
Zuhany formája
Zuhany tartozék