Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Napernyő

A hatalmas nyári hőségben Önnek is jól jönne egy árnyékos, napernyőkkel felszerelt hely, ahol leheveredhet, pihenhet, olvashat vagy kávézhat? Sajnos a nagy meleg és a napsugarak sokszor megakadályozzák az embert abban, hogy a szabad levegőn tölthesse az idejét. 

 

Ha szeretne odafigyelni arra, hogy védje a bőrét, hogy ne kapjon napszúrást, akkor remek választás egy napernyő. Ennek köszönhetően olyan nem mindennapi lehetőséget kap, amivel bármikor élhet, akár reggel, akár délután, akár a hétvégi ebédnél, hiszen a szabadban étkezhet. Nézzen körbe a széles kínálatunkban, és válassza ki az Ön számára megfelelő darabot!

A napernyők használata

A forró nyári hőségben mindenki szereti az idejét a szabadban tölteni, akkor is, ha kint negyven fok van. Legyen szó egy kerti buliról, egy medencézésről, sokszor sajnos “beárnyékolja” az időtöltést a nap, ami rendkívül erősen süti az ember bőrét. 

Ilyenkor nagyon fontos, hogy odafigyeljünk arra, hogy az UV-sugárzás ne érje a bőrünket, az udvarban és a kertben érdemes egy hűvös és árnyékos helyet kialakítani, ahol leheveredhetünk.

A lakossági napernyők remek kiegészítői lehetnek a kertnek vagy a terasznak. Ezeket ugyanis nagyon egyszerűen lehet szétnyitni, így biztos védelmet nyújtanak az erős napsugárzással szemben. 

A webáruházunkban kapható típusok erős talpazattal rendelkeznek, így biztosan állnak a lábukon. Kaphatóak azonban vendéglátó egységek számára készült kivitelek, illetve hagyományos árnyékolók egyaránt. 

A napernyők kínálata

Az egyik legkeresettebb termékünk a Napoli Classic napernyő és talp 300x300 cm-es méretben. A szürke ernyőhöz egy gránitból készült talp artozik, míg az egészet 8 alumíniumtámasz tartja a helyén. A 360 fokban forgatható modellt rendelés esetén házhoz is szállítjuk.

Másik remek megoldás az árnyékolásra a napvitorla, amely kiváló védelmet nyújt nemcsak a napsugarak, hanem az eső ellen is. Remek hasznát vehetjük a kertben, az erkélyen és a teraszon egyaránt. 

A meleg napokon hozzásegít a pihenéshez, ugyanis megvéd bennünket az erős napsugaraktól. Amikor pedig borúsra és esősre fordulna az idő, akkor sem kell azonnal bepakolni mindent. A kerti vitorláink kiváló minőségű anyagokból készülnek, ellenállnak többek között az UV-sugárzásnak és a rosszabb időjárási viszonyoknak egyaránt. 

A Góliát szögletes, homokszínű, 5 méter széles modellünk árnyékot biztosít a kertben és a teraszon egyaránt. Négy ponton rögzíhető, így garantáltan a helyén marad még egy nagyobb szél esetén is. A színének köszönhetően pedig bármilyen stílusú otthonhoz remekül passzol. 

Ami pedig az Alessia vitorlát illeti, még egyszerűbb megoldást nyújt az árnyékolást illetően. Egyszerűen feszítsd ki a kertben, és máris úgy érzed magad, mintha egy mediterrán térségben élnél. Remek alternatíva lehet továbbá a nagyobb méretű napernyők helyett, amik sokszor túl nagy helyet foglalnak, és nehezebb őket rögzíteni. 

A napernyők vásárlása

Az árut átveheti személyesen a raktárunkban, de szükség esetén házhoz is szállítjuk azt. Amennyiben megtetszettek a termékeink, lépjen kapcsolatba velünk bátran, kérdés esetén pedig 8-17 óra között bármikor a rendelkezésére állunk. Nálunk a vásárlás rendkívül egyszerű, gyors és problémamentes! Megéri minket választani!