Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Műanyag napozóágyak

Ahogy közeledik a melegebb időjárás, és a hőmérséklet is tovább emelkedik, néha az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy kertben egy hűsítő itallal megpihenünk egy napozóágyon.

Mi lehet jobb annál, mint kinyújtózni és napozni a saját kerti paradicsomodban? Merülj el a stílusos és praktikus műanyag napozóágyak választékában, és élvezd a sok felejthetetlen pillanatot a kerted kényelmében. A megfizethető, minimalista modellektől a díszesebb alternatívákig tényleg minden műanyag napozóágy megtalálható a kínálatunkban. Olasz minőségű kínálatunk pedig senkit sem hagy cserben!


28termék
 

Miért jó választás a műanyag napozóágy?

A kerti bútorok kiválasztása során a műanyag napozóágy kiváló befektetésnek bizonyulhat. Alacsony karbantartási igényűek (nagyszerű azok számára, akiknek kevés az idejük), valamint fantasztikusan mutatnak a teraszon, vagy a medence mellett elhelyezve. A műanyag napozóágy további előnye, hogy könnyen hordozható, valamint olcsóbb, mint a fém és műrattan társaik. Ideálisak családok számára, emellett az élettartamuk is hosszú.

 

Milyen műanyag napozóágy illik a kertbe?

A műanyag napozóágyak sokféle színe, mintája textúrája közül lehet válogatni, így nem csoda, hogy a választék néha aknamezőnek tűnhet. Azonban tippjeinkkel és tanácsainkkal segítünk kiválasztani a megfelelő darabot.

 

A műanyag napozóágy karbantartása

Ha a fehér kültéri bútorok rajongói vagyunk, akkor hajlamosak lehetünk elszíneződést, vagy kosz foltokat találni a bútorainkon. Bár könnyen kísértésbe eshetünk, és ipari tisztító, valamint csiszolószerekkel kezdjük takarítani, azonban ezekkel inkább károsítjuk a bútor felületét. Általánosságban elmondható, hogy egy mikroszálas kendő és tiszta víz elegendő a makacs foltok eltüntetéséhez. Ha erősebb tisztításra van szükség, enyhe szappanos oldat is használható.

A hidegebb hónapok esetében érdemes elgondolkodni a tárolási megoldásokon. Bár a műanyag tartós és szívós anyag, a zordabb időjárás és a fagyok mégis károsíthatják. Emiatt próbáljunk meg helyet biztosítani neki a garázsban, a fészerben, hogy télen elpakolhassuk őket. Mivel a legtöbb modell könnyű, összecsukható kialakítású, és nem foglal túl sok értékes helyet!

 

Tartósak a műanyag napozóágyak?

Nagy általánosságban a fém bútorokat tartják a legjobb kerti anyagnak bútorok esetében. A műanyag bútorok azonban nagyszerű alternatívát jelentenek, mivel könnyűek és könnyen tárolhatók. A könnyű kialakítás néhány hátulütője, hogy a műanyag kerti bútorokat az erős széllökések könnyen elfújják, így ezek a garnitúrák hajlamosak az időjárással kapcsolatos károkra.

 

Kényelmes a műanyag napozóágy?

Sok műanyag napozóágy kifejezetten kényelmes, mivel könnyen állíthatóak, valamint különböző formákban és méretekben kaphatók, hogy minden felhasználónak megfeleljenek. A legkényelmesebb típusok közé a szövet fekvőfelülettel rendelkező napágyak tartoznak. A műanyag fekvőfelületű napozóágyakat pedig párnákkal még hívogatóbbá és kényelmesebbé tehetjük.

 

Összecsukható és rakásolható műanyag napozóágyak

Míg a legtöbb napozóágy háttámlája mobilis, kényelem szempontjából állíthatható, addig nem minden típus csukható össze. Kínálatunkban elérhető modellek rakásolhatatók, valamint összecsukhatók. Így nagyszerű választás akár egy kisebb teraszra is, mivel használat után könnyen elpakolhatók.

Bármelyik döntést is hozod meg, a műanyag napozóágyak a kerted egyik legkényelmesebb és legélvezetesebb lehetőségei. Idilli fekvőhelyet hozhatsz létre, ahol élvezet pihenni és napozni.