Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Zuhanytálca, kiegészítők

A kültéri zuhanyzó kialakítása során igen fontos figyelni a higiéniára és a rendre. Nem mindegy, hogy a kinti fürdés során az ember lába a fűben, esetleg egy zuhanytálcán pihen meg. A modern zuhanytálcák és kiegészítők között azonban megtalálhatja a legszükségesebb darabokat, hiszen webáruházunk számos ilyen kelléket forgalmaz. 

A tartós és korrózióálló megoldásoknak köszönhetően úgy zuhanyozhatunk odakint, hogy óvjuk a talpunkat a sártól és a sérülésektől. A kerti zuhanytálcák nagy előnye, hogy nedves ruhával könnyedén meg lehet őket tisztítani. 


8termék 18

A kültéri zuhanyzó kialakítása

A kerti zuhany igen fontos eleme lehet egy családi háznak, hiszen akár medence mellé, akár csak hűsítés céljából hasznos kiegészítőnek bizonyul. Nem igazán gyakori látvány, pedig igen praktikus és esztétikus dekorációként szolgálhat a kültéren. 

A nyári hőségben sokszor jöhet jól egy igazán frissítő zuhany, akár napozás közben, akár medencézést követően. Valljuk be, még fűnyírás után is kellemes lehet, pláne, ha nem visszük be a lakásba a koszt, hanem azonnal kint mossuk le magunkról a fűszálakat, ráadásul fel is frissülhetünk általa. 

Sokkal kényelmesebb megoldás, ha nem kell állandóan a fürdőszobába rohangálni, hiszen egy ízlésesen kialakított kerti zuhany igazán jól tud mutatni az udvaron. A lehetőségeknek tulajdonképpen csak a dizájn és a fantázia szab határt, bár már rengeteg típussal találkozni a boltok polcain, illetve akár a webáruházunkban is.

Zuhanytálca, kiegészítők otthonra

Mielőtt kerti zuhanytálcában gondolkodunk, vizsgáljuk meg alaposan, hogy hova szeretnénk elhelyezni a szerkezetet! A kerti zuhanyzó kialakítása valamivel bonyolultabb annál, minthogy leülünk és ötletelünk, nézelődünk az interneten. Nem mindegy hova kerül, mekkora, milyen a vízelvezetés, milyenek a kültéri feltételek. 

Nagy szerencse persze, hogy a víz elvezetése napjainkban már nem okoz akkora fejtörést. Akadnak, akik vízelfolyót építenek ki, de vannak, akik azonnal csatornázzák a területet. Mivel kültérről van szó, erre nem igazán van szükség, de mindenkinek joga eldönteni, hogy mire vágyik. Jó megoldást jelenthet egy kavicságy is, ami azonnal elnyeli a vizet. 

A dizájnos fa zuhanytálcát és a kiegészítőit elhelyezve azonban sokkal esztétikusabb és praktikusabb lesz a végeredmény. A kavicsok eléggé nyomhatják az ember talpát, ellenben ezzel a kellékkel, amelyet a kiépített rész tetejére téve sokkal komfortosabbá teszi a tisztálkodás. A tartós és korrózióálló kivitel prémiumminőségű anyagból készült, amely bármely otthon udvarán jól mutat. A zuhanyalj igen magas szintű higiéniai védelmet nyújt, tökéletes megoldás kültérre. Nagy előnyük, hogy kedves ruhával könnyen tisztíthatóak, így nem kell foglalkozni a karbantartással sem.

Egyéb hasznos kellékek a kinti zuhanyzáshoz

A webáruházunkban kapható továbbá vízálló PVC zsák is, amely alkalmas beltéri és kültéri zuhany letakarására egyaránt. A terméket három zsinórral lehet rögzíteni, ami megóvja a berendezést az időjárási viszontagságoktól és a sérüléstől. Remek megoldás a nálunk kapható zuhanyokhoz, mint a Happy Five, a Spring Topline, a Funny Yin vagy éppen a Big Happy tradicionáli és szolár eszközök. 

Ami viszont a karbantartást illeti, nem szabad megfeledkezni arról, hogy néha nem árt tisztítani és átnézni a kültéri zuhanyt. A D150-es vízkőmentesítőnk a Fordmidra kültéri tusolók kiegészítőrendszere, amely kompatibilis az alumíniumvázas termékeinkkel. Érdemes tehát alaposan szétnézni a széles palettánkon, és a kosárba helyezni azt a zuhanytálcát és kiegészítőt, amire szükség lehet otthonra!