Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Puffok

A kültéri puffok különleges bútordarabok, mivel képesek egy kertet kényelmes, ’zöld’ nappalivá alakítani: egy olyan sarkot hozhatunk létre, ahol az otthonosság és a természet harmonikusan összeolvad...és ahol minden szabad percünket szívesen töltenénk. 

A kerti puff igazi bestsellernek számít. Európa szerte népszerű trendnek örvend, hiszen mindannyian szeretünk a szabadban pihenni, a puffok pedig kiegészítik és helyettesíthetik a hagyományos nyugágyakat, illetve karosszékeket. Kényelmesek, formásak, könnyűek, és bárhol elhelyezhetők.


6termék 16

A kerti puff a legfunkcionálisabb kerti kiegészítő

A kerti puff amellett, hogy kényelmes ülőalkalmatosság, szükség esetén kis asztalként (például dohányzóasztalként) és lábtartóként is funkcionálhat. Egyszerűen kombinálható a kerti kanapékkal, fotelekkel és kültéri székekkel egyaránt. Kreativitást és eredetiséget hordoz magával, szinte egy kerti alapdarab. 

A kültéri puffok a számos színben és méretben kaphatók, a rendelkezésre álló helytől és minden egyéb igénytől függően. Az alapvető formák, a design egyszerűsége és a letisztult stílus teszi ezt a tárgyat tökéletes bútorrá minden kontextusban. Könnyen hordozható egyik helyről a másikra, és méretéből adódóan könnyű rajta fogást találni. 

Választékunkban klasszikus, és elegáns színekben, textúrákban, illetve formákban gazdag modelleket lehet találni, amelyek szinte vonzzák a tekintetet. A rattanból készült puff például rusztikus kontrasztot alkot a szövet puffokkal szemben, amelyek modernebb megjelenést hordoznak magukkal. A türkiz színű polietilén puff pedig exkluzív stílust visz a kerti nappaliba. 

Strapabíró anyagból készül a kerti puff? 

Mint minden más, kültérre szánt bútordarab esetében, a puffok is az anyagok gondos kiválasztásán alapulnak, mivel képesnek kell lenniük elviselni a napsütést, az esőt, és lehetőleg jó pár évig ki kell tartaniuk.

A rattan puffok vízállók, hőállók, strapabírók, emellett pedig elegánsak is. A fémből, vagy a műanyagból készült puffok az új gyártási technikájuknak köszönhetően jobban ellenállnak a légköri viszonyoknak, a kopásnak, és a foltokkal szembeni harcukat is hősiesen bizonyítják. 

A kerti puffok jellemzően szövettel (olefin) kárpitozottak, és párnázottak a kényelem növelése érdekében. A szövet károsodása miatt nem kell aggódni, mivel a kínálatunkban elérhető párnázott puffok mind tartósak, időjárásállóak, UV sugárzás állóak, a szivacsuk pedig gyorsan száradó habból (quick dry hab) készült. Legyen akár jelentős napsütés, vagy egy viharos idő, az ilyen körülményeknek kitett területeken is nyugodtan elhelyezhető a kerti puff.

Hogyan kell karbantartani a kerti puffot? 

A kerti puffok esetében kevés karbantartásra van szükség. A kárpit tisztításához porszívót ajánlott használni. A tisztítási módszer azonban teljes mértékben a kerti puffok anyagától függ: a legjobb tisztítási mechanizmus megismeréséhez a gyártó iránymutatására ajánlott figyelni. A kerti puffok rendszeres tisztítása azonban szükséges a szennyeződésektől és a portól való megóvásához. Bármilyen kiömlött folyadékot azonnal tisztítani kell, mivel utólag nehéz lesz eltávolítani. 

 

Kerti puff mindenkinek!

A kerti puff minden előnyét felsoroltuk, ám egyetlen kimaradt: tökéletes a nagycsaládosok és a kisgyermekesek számára is! Azonban óvatosnak kell lennünk a megvásárolt mérettel kapcsolatban. A kisgyermekesek számára a legjobb megoldás a közepes méretű puffok megvásárlása. Erre könnyebben is biztonságosabban tudnak felmászni a kicsik. A puffok teljesen biztonságosak, és méretükből adódóan nehéz őket kibillenteni, felborítani. Ez az egyik olyan szempont, amelyet nem vehetünk készpénznek, ha puffot szeretnénk vásárolni.

Fordulj hozzánk bizalommal, kollégáink készségesen válaszolnak minden kerti puffal kapcsolatban felmerült technikai kérdésedre!