Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Bárasztalok

Szívesen tölt időt a teraszon? Szeretné, ha mindennek meglenne a maga helye, és az esetleges kerti partik alkalmával mindenkit le tudna ültetni? Ahhoz, hogy ne legyen gond a poharak és a finom falatok elhelyezése, érdemes bárasztalokat tartani otthon. Ezeket bármikor elő tudja szedni, nem foglalnak túl nagy helyet, mégis teret ad az eleganciának és a kényelemnek. 

A webáruházunkban kapható típusok között bőven akad kisebb és nagyobb kivitel, amelyekből ráadásul nemcsak egy színt tartunk a kínálatunkban. Érdemes körülnézni a széles palettánkon, és még ma megrendelni a megfelelő darabot! 


10termék 110

A kültér praktikus berendezése

Amikor az otthona vagy a vendéglátó egysége kültéri részét rendezi be, akkor igen fontos, hogy minden berendezés praktikus és könnyen használható legyen. Nem mindegy ugyanis, hogy az egyes bútorok milyen súlyban vannak, milyen funkcióval rendelkeznek, mennyi helyet foglalnak el az amúgy sem túl nagy kinti részen. A kerti asztalok remek lehetőséget adnak például arra, hogy kint tudjon sütni-főzni, hogy meghívja a barátait, tartsanak egy grillpartit.

Ugyanez elmondható az éttermekről és a kávézókról, hiszen ezekben szintén szükség lesz bárasztalokra. A tavasz közeledtével a vendégek nagy része garantáltan inkább kint ül le, hogy élvezhesse a friss levegőt. A nálunk kapható többféle méret és kivitel lehetőséget ad arra, hogy mindenki megtalálja magának a megfelelő asztalt. Nem kell tehát tovább keresnie, ha kerek, ha szögletes, ha kisebb vagy nagyobb berendezést keres otthonába vagy egy vendéglátóhelyre!

A kerti bárasztalok kínálata

A webáruházunkban kapható változatok közül talán a Colos Ta 2.0 kerti bárasztal a legkelendőbb darab. A 60 centis átmérővel rendelkező, Jeremiah Ferrarese által tervezett fémasztal különleges cső alakú acélvázzal készült, így azonnal felismerhető és mutatós kivitel.

A kültéri használatra tökéletesen megfelelő verzió kerek és négyzet alakú kivitelben egyaránt kapható. A tetejét könnyedén összecsukhatja, így egyszerűen egymásra tudja őket pakolni. Sokkal helytakarékosabb, mint bármely más bárasztal, hiszen használaton kívül igen hatékony helykihasználása van. Amellett, hogy magas a kopásállósága, 100% garancia van rá, így biztos lehet benne, hogy évekig hű társa lesz a mindennapokban.

Ha viszont vendéglátó egységbe keres különleges kültéri berendezést, akkor a Capri kerti bárasztalt érdemes beszerezni. Ideális választás éttermek és kávézók bútorának, hiszen időtálló HPL asztallapja rendkívüli módon időjárásálló. A Spanyolországban készült modell szintén 60x60-as átmérőjű, így nem túl nagy még egy sétálóutca teraszára sem.

Kiegészítők és vásárlás

Amennyiben külön asztallapra vagy lábra van szüksége a későbbiekben, abban az esetben szintén segítséget nyújthatunk. A nálunk megvásárolható kollekciókhoz kapható sima lap vagy éppen láb, ha valamelyik tönkremenne, esetleg idő előtt cserélné azt le kisebbre vagy nagyobbra. Rengeteg színben és kivitelben szerezhet be webáruházunkban kiegészítőket a bútorhoz, így nem kell aggódnia, ha esetleg valamelyik részével az idő során történne valami.

Érdemes tehát alaposan szétnéznie a kerti bárasztalok között, hogy megtalálja a tökéletes megoldást. Amennyiben megtetszett valamelyik típus, tegye azt a kosárba, aminek tartalmát a vásárlás végéig bármikor módosítani tudja! Ha további kiegészítőkre vagy bútorokra van szüksége, akkor pedig több kategórián belül is keresgélhet, hiszen webáruházunk kínálata igen széles skálán mozog. A megrendelt termékeket igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni Önhöz. Nézzen körbe még ma!