Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Padok

Egy kerti pad minden kertet és teraszt hívogatóvá tud tenni, illetve fokozza a meleg és rusztikus hangulatot. Hozd ki a legtöbbet a kültéri térből a padjaink egyikével, és emeld új szintre a kerted szépségét vagy a teraszod vizuális vonzerejét! Akár hagyományos, modern, vagy rusztikus stílusú kerti pad érdekel, kínálatunk nagy választékából könnyen megtervezheted a kinti berendezést.

Kollekciónkban fa, bambusz, műanyag és alumínium padok egyaránt megtalálhatók, mindezt megfizethető áron. Ha szívesen töltesz értékes időt a kertben a családoddal és a barátaiddal, válassz nagyobb méretű kerti pad garnitúrát!


11termék 111

A kerti pad kiválasztása

A kerti pad a funkcionalitás és az esztétika tökéletes kombinációját biztosítja, emellett olyan sokoldalú berendezési elemet képvisel, ami minden igényt képes kielégíteni, a legáltalánosabbtól a legkülönlegesebbig. 

A kerti pad kiválasztásánál a legtöbb esetben a személyes ízlést kell tiszteletben tartani, figyelembe véve az ülőfelület funkcionalitásával. A kérdés, amit mindig fel kell tennünk magunknak: milyen célra szeretnénk használni a kerti padot és hol szeretnénk elhelyezni?

Azok, akik egy alapvető és praktikus kerti padot keresnek, aminek a funkciója csupán esztétikai, a háttámla nélküli kivitelezés a legjobb választás. Ez kifejezetten helytakarékos, mivel akár a kerti étkezőasztal alá is tolhatod, és könnyen mozgatható. Mindez a dizájn és a megjelenés feláldozása nélkül!

A fából (dekoratív szövet ülés fonattal) és bambuszból készült háttámla nélküli darabok a modell és klasszikus környezethez egyaránt illenek. Natúr megjelenésük és időjárásálló tulajdonságainak (vízálló, hőálló) köszönhetően kert-barát választások. Az alumíniumból készült kerti pad optimális választás akár egy árnyék nélküli kültéri területre is, mivel lényegesen ellenállóbb, mint a faanyagok, illetve a magas kopásállósága sem elhanyagolható tulajdonsága.

A háttámlával rendelkező darabok további kényelmet és támaszt nyújtanak, illetve könnyen kiegészíthetők és dekorálhatók kültéri párnákkal is. A kínálatunkban elérhető háttámlás műanyag kerti pad kifejezetten praktikus és funkcionális darab, mivel több darab könnyen egymásra rakható, helytakarékos megoldást kínálnak.

Hogyan tisztítható a kültéri pad?

A legtöbb kültéri pad szappanos vízbe áztatott szivaccsal vagy ronggyal tisztítható a legkönnyebben. Egyszerűen töröld át a felületét a szappanos vízzel, majd töröld szárazra egy tiszta ronggyal. Nedves és napsütéses időszakban célszerű többször elvégezni ezt a folyamatot, hogy megelőzzük a penész kialakulását.

Ha azonban a kültéri padon már megjelentek a penész foltok, víz és ecet keverékével szükséges tisztítani. Csupán ne felejtsd el lemosni az ecetet a padról. Általában nincs szükség mérgező vegyszerekre a kerti pad tisztításához. 

A kerti pad tárolása

Kerti pad kollekciónkat úgy terveztük, hogy minden időjárási elemnek ellenálljanak, így egész évben élvezheted a kerted és a teraszod. Télen és fagyos időkben azonban ajánlott takaróhuzat használata, hogy a jég ne fagyjon rá a bútor felületre.

Ha a kerti padot párnákkal és más textíliákkal dekoráltuk, azokat érdemes az őszi-téli időszakban és tavaszi-nyári éjszakákon száraz helyen tárolni, hogy megvédjük azokat a nedvességtől. 

A Nardi Net Bench rakásolható műanyag padhoz rendelésed leadásakor külön párnát is igényelhetsz, így már nem kell bajlódni a tökéletes textíliák kiválogatásával!

Fordulj hozzánk bizalommal, kollégáink készségesen válaszolnak minden kerti padokkal kapcsolatban felmerült technikai kérdésedre!