Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Étkező garnitúra

A meleg időszakban sokkal több időt tölt a szabadban? Ahhoz viszont, hogy ez az időszak kellemesen teljen, mindenképpen szükség van egy olyan kültéri pihenőre, ahol mindez megadatik. A webáruházunkban kapható műrattan étkezőgarnitúrák segítségével mindezt megvalósíthatja, hiszen ezekkel garantáltan csodálatos lesz a terasz. 

Itt végre elfelejtheti a mindennapi stresszt, kikapcsolódhat, grillezhet, beszélgethet a családdal, barátokkal. Nézzen körbe a széles kínálatunkban, és válasszon kedvére kültéri bútort, ami évekig hű társa lesz majd a mindennapokban!


74termék
 

Hogyan válasszon kültéri bútort?

Nagyon fontos megjegyezni, hogy a kültéri berendezés során nemcsak arra kell figyelni, hogy az jól nézzen ki. Egy bútor esetében különös figyelmet igényel a minőség, hiszen a teraszra való kanapéknak és étkezőszetteknek sokáig kell bírniuk az állandó napsütést és esőt. Egy olcsó darab esetében nagyjából 1-2 évig használhatja majd az adott bútort, így az időtállóság lényeges szempont a kültéri bútorok vásárlása során. Kerti berendezést ugyanis nem egy évre vásárol az ember.

Az egyik legfontosabb, hogy gondolja át, mire fogja használni a teraszt! Ha szeretnek a családdal kint grillezni, kerti bulikat rendezni, akkor nem árt az a bizonyos műrattan étkezőgarnitúra, nem lesz elég egy hatalmas kanapé. Azok a családok, akik főként pihenni szeretnek a szabadban, akik inkább napoznak, mint esznek, azoknak nem biztos, hogy kelleni fog egy hatalmas terasz. Persze egy apró asztalról akkor sem érdemes megfeledkezni, hiszen legalább a kávénak helyet kell biztosítani a szabadban. 

A műrattan étkezőgarnitúra és az időjárás

Muszáj azt is figyelembe venni, hogy milyen az időjárás ott, ahol Ön lakik. Nem lényegtelen ugyanis a terasz fekvése, elhelyezkedése, mérete, ezek a dolgok és adatok mind-mind segíthetnek abban, hogy kiválassza az ideális kültéri bútor anyagát. Ha sokat esik az eső, és mindig bever a teraszra, akkor nem árt olyan típus mellett dönteni, ami jól tűri a nedvességet. Ugyanez igaz az UV-sugárzásra, hiszen egy napsütötte részen a kerti garnitúra erős napsugárzásnak van kitéve.

A műrattan étkezőgarnitúra azonban mind a szelet, mind az esőt, mind pedig a napot jól bírja, így talán ez lehet a legjobb megoldás egy olyan helyre, ahol minden időjárással találkozni. A vízlepergető anyagot ráadásul tisztítani is rendkívül egyszerű, így még egy kiadós eső után sem szükséges nagyobb takarításba fogni. Ha pedig nem bízik abban, hogy a bútor jól tűri majd a megpróbáltatásokat, akkor szóba jöhet egy minőségi bútortakaró, amivel megóvhatja azt.

A műrattan étkezőgarnitúrák kínálata

Amennyiben egy kisebb változatra van szüksége, mert nem túl nagy a család, esetleg nem fér el egy nagyobb szett, abban az esetben jó megoldás lehet a Randel rattan garnitúra. Ez a típus igen kényelmes és mutatós, igazán széppé varázsolhatja a terasz megjelenését. 

A technorattanból gyártott sötétbarna árnyalatokkal tűzdelt változat tökéletesen kombinálható néhány világosabb vagy élénkebb árnyalattal. A fotel igen puha, a párna időtálló, nem beszélve arról, hogy vízlepergető, így nem fog átázni. Az étkezőasztal kapcsán fontos megjegyezni az edzett üvegből készült asztallapot, továbbá a könnyű tisztíthatóságot. Ez a bútorszett remekül fog mutatni a teraszán. 

Ha viszont ennél nagyobb garnitúrára van szükség, akkor a 12 személyes kerti étkező lesz a megfelelő választás. A szürke székekkel és kerámia asztallappal ellátott modell felülete karcálló, nem szívja be se a zsíros anyagokat, sem a vizet, így higiénikus és könnyen tisztítható. 

Amennyiben megtetszett valamelyik műrattan étkezőgarnitúránk, egyszerűen helyezze azt a kosárba, és rendelje meg még ma! Mi pedig igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni Önhöz.

Szűrés
Kerti étkezőszett típus