Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Asztallapok

A kültéri nappali berendezéséhez kétségkívül több bútorra is szüksége lesz annak érdekében, hogy kényelmesen tölthesse el a szabadban az idejét. Nem elegendő egy fotel és egy ülőgarnitúra, hiszen valahová pakolni is kell, ha kint akarja elfogyasztani a család az esti grillezős vacsorát. A webáruházunkban kapható kültéri asztallapok azonban remek lehetőséget adnak, hogy minőségi és tartós berendezésekkel lássa el a teraszt. 

A lapok felülete ellenáll a magas UV-sugárzásnak, így tökéletes megoldásnak számítanak, amennyiben a régi asztalt szeretné egy kicsit új köntösbe bújtatni. Nézzen körül nálunk még ma!


29termék
 

Kültéri asztalok és pakolók

Nem szükséges egy hatalmas udvarral és medencével rendelkeznie ahhoz, hogy egy igen barátságos és hangulatos környezetet hozzon létre magának a kültéren. Egy kényelmes és mutatós ülőgarnitúra-szett, illetve egy hozzá passzoló kerti asztal bőven elegendő ahhoz, hogy egy kicsit átalakítsa a kültéri nappalit. Legyen szó a hátsó udvarban kialakított pihenőről, esetleg egy hagyományos teraszról, ahol összegyűlhet a család apraja-nagyja, fontos, hogy mindenkinek akadjon elegendő helye. 

Nem árt továbbá egy kinti étkezőt is kialakítani, hiszen valószínűleg Ön is tudja, hogy mennyivel jobb íze van azoknak a finomságoknak, amik kint készülnek a szabadban. Egy kerti grill mellé tehát nem fog megártani egy nagyobb méretű asztal pár székkel, amik lehetnek akár összecsukható változatok is. 

Függetlenül attól, hogy baráti társaságról, esetleg meghitt családi közegről van szó, a szeretteivel való étkezés odakint sokkal kellemesebb, mint egy beltéri vacsora. Amennyiben csak egy kisebb erkélye, esetleg egy apró udvara van, akkor sem kell azonnal lemondani mindenről, hiszen a webáruházunkban kapható kerti asztalok és asztallapok között bőven akad olyan változat, ami passzolhat oda is. 

Kinti élettér

Amikor megérkezik a tavasz, valószínűleg Ön is azonnal ki akar menni a szabadba, és a lehető legtöbb időt akarja eltölteni odakint. Egy kinti garnitúra remek lehetőséget ad arra, hogy a különböző stílusokat keverje, mégis egységet alkosson a teraszon. Ha viszont csak egy asztallapra lenne szüksége, mert a régi már túlságosan kopott és elhasználódott, akkor pedig jó helyen keresgél. 

Érdemes a kültéri bútorok és berendezések kapcsán olyan anyagban gondolkodni, amit könnyen lehet tisztítani, és jól bírja az időjárás-változásokat. Lehet szó rattanról, alumíniumról, de akadnak persze fából készült változatok is. Utóbbiak esetében a karbantartás kicsit bonyolultabb, így sokszor egyszerűbb megoldás lehet egy polyrattan kivitel.

Az asztallapok kínálata

A HPL kültéri asztallapból a webáruházunkban többféle méret és szín közül válogathat. Nem véletlenül az egyik legkedveltebb darabunk, hiszen könnyedén megtalálhatja az Önhöz legközelebb álló kivitelt. Amennyiben úgy gondolja, hogy erre lenne szüksége, abban az esetben a választott színt a megrendelés megjegyzés rovatában tüntesse fel! Dobja a kosárba, majd pedig onnan könnyedén, pillanatok alatt rendelheti meg a terméket!

Ne feledkezzen meg a Nardi asztallapokról sem, amelyek az összehajtható asztalokra passzolnak. A tartós és időjárásálló modellből szintén többféle méret és szín választható, így nem kell kompromisszumot kötnie a vásárlás során. Nagy előnye a könnyű tisztíthatóság és a viszonylag vastag lapméret, hiszen a 12 mm igen tartósnak és időtállónak bizonyul. 

A kültéri nappali berendezéséhez tehát többféle bútorra és eszközre szüksége lesz, hogy mindenki kényelmesen elférjen, és élvezhessék a szabad levegőt. 

Szűrés
Kerti asztallap típus