Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Fémvázas székek

A kerti székek fő funkciója az, hogy a szabadban használják. Bár hazánkban túlnyomórészt a tavaszi és a nyári időszakban vesszük elő a kerti bútorokat, gyakran egész évben kint hagyjuk őket. A fémvázas szék kettős tulajdonsággal rendelkezik: ellenáll az időjárásnak, ideális kültéri használatra és praktikus! Tedd a kerted, a teraszod vagy az erkélyed a reggeli napsütéses kávézás és a meleg nyári esték tökéletes helyszínévé.

A kínálatunkban elérhető legtöbb fémvázas szék kerete jellemzően alumínium, ami kertibútor és teraszbútor esetén strapabíró választás. Az alumínium bútor más fém bútorhoz képest nagyon kevés karbantartást igényel, valamint sokkal könnyebb és könnyen mozgatható. Más fémekkel ellentétben az alumínium hűvös marad a napon, ami ideális nyári használatra. Az alumínium korrózióálló, és hosszabb ideig kint hagyható.


112termék
 

Ülőhely egy kis teraszon vagy egy nyitott kertben

A kinti étkezés a nyár egyik nagy öröme. Ahhoz, hogy a kinti étkezés kellemes élményt nyújtson, jó ülőhelyeket kell biztosítani, és hívogató környezetet kell teremteni.

Egy tágas teraszon vagy nagy kertben szabadon eldöntheted, hogy a tér mekkora részét szeretnéd étkezőhelynek használni. Akár csendes családi vacsorákhoz, akár nagy kerti partikhoz szeretnél helyet, választékunkban rengeteg lehetőség közül választhatsz.

Ha kisebb kerted vagy erkélyed van, néha kihívásnak érezheted, hogy hogyan használd ki hatékonyan a rendelkezésre álló négyzetmétereket. Egy összecsukható székekkel ellátott készlet azonban még a szűkös helyeken is elfér.

Egy szép kompozíció érdekében válassz komplett szék készletet, de nyugodtan keverheted is a különböző darabokat, hogy a saját stílusodat tükrözze az udvar! Az asztal miatt ne aggódj... kínálatunkban minden székhez van egy tökéletes asztalunk!

Stílus a részletekben

A kényelmes élmény érdekében válassz időjárás-álló huzattal és párnával rendelkező kerti széket. Elegáns választás a bambusz mintázatú, a teakfa berakású vagy akár a kötelekkel dekorált fémvázas székünk. A természetes és semleges színek, illetve az egyeditől a klasszikusig terjedő minták összefogják a dekorációs stílust, és egyedülálló látványt nyújtanak.

Hogyan ápoljuk a fémvázas kerti székeket?

Ha már megtaláltad a neked tetsző kerti széket, gondoskodj arról, hogy azok tartósak legyenek. Az első dolog, amit szem előtt tartani, hogy bár a legtöbb kültéri bútor kinti használatra készült, a zord időjárás előbb-utóbb megviseli. Ezért meg kell védeni, amikor nem használjuk őket. Tökéletes megoldás egy vízálló huzat!

A fémből és műanyagból készült székek nagyon kevés karbantartást igényelnek. Egyszerűen csak időnként tisztítsd meg őket egy nedves ruhával és szappanos vízzel, hogy elkerüld a penész megtapadását.

Ne felejtsd el kiegészíteni a kerti bútor garnitúrát egy napernyővel! Nem csak azért, mert a huzatot és a műanyag részeket óvod meg a kifakulástól, hanem így akkor is élvezheted a kinti ebédet, ha tűz a nap.

Szűrés
Fémvázas szék típus