Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Asztalok

Sokan úgy gondolják, hogy minden beszélgetés jobb a szabadban egy pohár ital, kávé vagy egy tál sütemény mellett. Ehhez azonban kerti asztalokra lesz szükség, amelyeket a webáruházunkból könnyedén beszerezhet. 

Ha ezeket a kültéri bútorokat nézzük, akkor mindenképpen fontos a minőség, a kivitelezés, az anyaghasználat és nem utolsó sorban a méret. Lehet szó kerek, kockás vagy téglalap alakú változatról, attól függően, hogy melyik fér el kényelmesebben az adott helyen. Nézzen körbe a széles kínálatunkban, és válassza ki a az igényeihez legközelebb álló kerti asztalt az udvarába!


116termék
 

Kerek vagy szögletes legyen a kerti asztal?

A kerti asztalok mérete és kivitele jó, ha passzol a teraszra vagy az erkélyre. Éppen ezért nem mindegy sem a forma, sem a méret, sem az anyaghasználat. A kerti bútoraink között azonban bőven találhat tökéletes berendezést, ami remekül mutat majd a kültéren. Ha egy olyan teraszra vásárolna asztalt, ami mellett túl nagy a forgalom az utcán, akkor nyugodtan válasszon egy kerek verziót, aminek a nem létező sarkai leegyszerűsítik a körülötte lévő közlekedést. 

Ebben az esetben azonban a vendégek valószínűleg közelebb fognak egymáshoz ülni, így megkönnyítve azt, hogy mindenki be tudjon kapcsolódni egy beszélgetésbe. A hosszú távra tervezett kör alakú kerti bútorunk fém anyagból készült, ami igazán egyedivé varázsolja annak felületét. Nem túl nagy, de nem is túl kicsi, így remek választás egy pár fős család számára akár a teraszra is. 

Ha viszont a szín miatt aggódik, mindenképpen egy kockás verzióban érdemes gondolkodnia, hiszen a méretben hasonló Nardi Clip típus több árnyalatban kapható kültéri bútor. A kiváló minőségű kerti asztal anyaga polipropilén, üvegszál erősítéssel. Az asztal lapja lyukacsos, így nem áll meg rajta a víz és a nedvesség. Nagy előnye a tartós és időjárásálló felület, ami jól tűri a forró napot és az esőt egyaránt. Emellett praktikus lehet, ha csúszásgátlóval ellátott lábas típust keres.

Nagyobb méretű kerti asztalok

Amikor nagy a család, sok vendéget fogad, akkor arra is oda kell figyelni, hogy mindenki kényelmesen elférjen az asztal körül. Attól függően tehát, hogy mekkora a rokonság, mennyire gyakoriak a grill partik, úgy kell keresgélni a megfelelő kerti bútorokat. 

Nagyon praktikus változat a Nardi Alloro bővíthető téglalap alakú kültéri asztal, ami galambszürke lappal és ugyanilyen árnyalatú lábakkal készült. Nagy előnye, hogy bármikor megnagyobbítható, így nem okozhat problémát, ha váratlan vendégek érkeznének. 

Ezen bőven elfér minden finomság, megkönnyíti a felszolgálást, mindenkinek lesz elegendő helye az étkezésre és a beszélgetésre egyaránt. További előnye a tartós és időjárásálló anyaghasználat, ami mellé stílusos kivitelezés társul. Mivel többféle színkombináció érhető el, így biztosan megtalálja azt a dizájnt, amely a legjobban passzol a teraszra, az udvarra. Az anyaga miatt könnyen tisztítható, így nem szükséges állandóan törölgetni sem. 

Üveges kerti bútor

Ha azonban üveges kerti asztalra vágyik, akkor a Nardi Loto Dinner lesz az Ön bútora. Az étkezőasztal időtálló és stílusos, eloxált alumíniumlábakkal ellátott, 10 mm vastag edzett üvegasztallapból áll. Több színben kapható, és egyszerűen tisztán lehet tartani. Ami miatt remek választás lehet, az a hatalmas mérete, hiszen 190 cm széles, így egy nagyobb társaság is kényelmesen elfér körülötte. 

Érdemes tehát alaposan körbenézni a széles kínálatunkban, és a kosárba tenni azokat a termékeket, amik megtetszenek! A rendelés menete gyors és egyszerű, így szinte egy szempillantás alatt kaphatja kézhez a szükséges termékeket. 

Szűrés
Kerti asztal asztallap
Kerti asztal típus