Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Hideg-meleg vizes zuhany

Minden kertben van öntözőcső, hiszen egy családi háznál sokszor van rá szükség. Ezt a nap akár 30-40-50 fokra is felmelegítheti, amit akár tusolásra is lehetne használni. A víz mennyisége azonban ebben az esetben a cső hosszától függ, viszont egy hideg, meleg vizes zuhany megoldást jelenthet a problémára. 

A webáruházunkban kapható típusok között bőven találhat lábmosós, egyenes, de még íves kerti változatot, amely minden igényét kielégítheti a nyári hőségben. Ki ne vágyna esténként egy kellemes zuhanyra a szabad levegőn? Sokszor a medencézés előtt és után is szükség lehet rá.


36termék
 

Hideg, meleg vizes zuhany használata

A kerti zuhanyzóknak számos előnye van, hiszen sokszor tud hasznos lenni egy ilyen készülék, főleg a nyári időszakban. A jó idő beköszöntével ugyanis egyre többet vagyunk a szabad levegőn, a teraszon, a kertben, így már-már a kültér lesz a második otthonunk. 

A modern kertekben manapság már ugyanolyan kényelem várja a tulajdonosokat, mintha a nappaliban üldögélnének. A tavaszi frissítés alkalmával tehát nemcsak a kerti bútorok kérdésén kell elgondolkodni, hanem bizony egy energiatakarékos zuhany felállításán is. Manapság már rengeteg fajta, színű és formájú típus közül válogathatunk, így ezen már egyáltalán nem érdemes spórolni. 

A kerti hideg, meleg vizes zuhanynak rengeteg előnye van, így érdemes az igényeinkhez legközelebb álló darabot választani. A manapság kapható modern megoldások takarékosak és környezetbarátak, hiszen így akár kint is letusolhatunk, vizet juttatva a földbe, és nem a csatornába.

Fix kerti zuhanyok

Nyugodtan válogathatunk a többféle megoldás közül, hiszen sok mindentől függ, hogy melyik éri meg a legjobban. Ha a pénztárcánk engedi, akkor a hideg, meleg vizes megoldás tűnik az ideális választásnak, hiszen ezek hosszú távon szolgálhatják a kényelmünket a nyári időszakban. Ennek köszönhetően ugyanis percek alatt felfrissülhetünk anélkül, hogy el kellene menni a kertből vagy otthonról. Végre elfelejthetjük a poros és homokos lábakat, hiszen így kint leöblítve a talpat sokkal kevesebb piszok jut a lakásba. 

A hideg, meleg vizes zuhanyok kínálata

A webáruházunkban kapható modellek között megtalálhatja a Funny Yang kerti tusolót, amely kiváló minőségű polietilénből készült, így garantáltan tartós és több szezonon át tartó lesz. A biztonság és a praktikus jegyében érdemes szilárd felülethez, mondjuk betonhoz rögzíteni. Nagy előnye, hogy két zuhannyal látták el, így kitűnően alkalmas kültéri medencékhez, kerti tusoláshoz egyaránt. A dekoratív színeinek köszönhetően bármely otthonban remekül mutathat, hiszen kapható szürke, fehér, zöld, kék, de még narancssárga és lila is. 

Másik kedvelt típusunk a Funny Yin íves tradicionális zuhany, ami ötvözi a praktikumot, az esztétikumot és a biztonságos használat előnyeit. A vízálló festéssel, polipropilénből tervezett és kivitelezett kerti zuhany egyaránt jó szolgálatot tehet beltéren és kültéren. Ideális választás medence mellé, kempingbe, fürdőbe, hotelbe, de akár a strandra vagy a tanyára is. 

A kifinomult és egyszerű tervezésnek köszönhetően szinte bármilyen udvarba beilleszkedik, szinte alig lehet észrevenni az amúgy nagyon hasznos és praktikus kelléket. Nagy előnye a könnyű tisztíthatóság és az UV-álló felület, hiszen így még a napsugárzás sem tesz benne kárt.

Érdemes tehát alaposan szétnézni a hideg, meleg vizes zuhany kínálatunkban, és kiválasztani a megfelelő típust. Amennyiben megtetszett valamelyik, nyugodtan helyezze azt a kosárba, aminek tartalmát a vásárlás befejezéséig bármikor módosíthat. Mi pedig igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni Önhöz a kiválasztott berendezést. 

Szűrés
Zuhany formája
Zuhany tartozék
Zuhany Plusz Paraméter