Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Bárszékek

Adj stílusos és modern lendületet a kerti partiknak és teraszon töltött hangulatos délutánoknak egy kert bárszék szettel! 2022-ben a kültéri bárszékek olyan sokoldalú és hasznos bútordarabbá váltak, amelyek minden otthon esztétikai és funkcionális értékét megemelik!

Egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen elrendezhetők úgy, hogy a lehető legkevesebb helyet foglalják, egy bárasztallal kombinálva pedig fokozhatjuk a hangulatos megjelenésüket!

 


47termék
 

Néhány dolgot azonban érdemes megjegyezni, amikor kerti bárszéket szeretnénk vásárolni: 

Kényelem és ülésmagasság: fontos meggyőződni arról, hogy a kiválasztott bárszék kényelmes! Ha túl nehéz ráülni, és nincs lábtámasza, valószínű, hogy nyugtalanul fogunk rajta mozgolódni. A megfelelő méret kiválasztása emiatt kulcsfontosságú.

  • a kerti bárszék ülésmagasságát az ülés tetejétől a lábakig mérik. Ebbe a magasságba nem mérjük bele a háttámla magasságát. Egy bárasztalhoz mérten a legkényelmesebb az, ha az ülés és az asztallap között körülbelül 25-26 centiméter távolság van. 

A kínálatunkban elérhető bárszékek ülésmagassága 74-76 cm között mozog. Bárasztalaink magassága pedig 105 és 110 cm érték között található, így könnyen találsz kényelmes és komfortos berendezés elemeket, amiket egymással stílusosan kombinálhatsz! 

Azt is meg kell fontolni, hogy alacsony vagy magas háttámlájú bárszéket szeretnél-e, mivel számos lehetőség közül választhatsz. A magas háttámlával rendelkező kerti bárszék kényelmes lehet egy hosszabb étkezés vagy társasági összejövetel során, míg egy hát nélküli bárszék stílusos és letisztult választás, ami fokozza a kültéri hangulatot.

A bárszék stílusa és anyaga: Kínálatunkban az anyagok és a stílusok széles választékából válogathatsz. A fonott bárszékek egy kis francia bájt kölcsönözhetnek a kertednek és a terasznak, míg a fém változatok inkább minimalista megjelenésűek. A hagyományos megjelenés érdekében válassz polipropilénből vagy műrattanból készített bárszéket. 

A megjelenésüket pedig egy színes ülőpárnával bármikor könnyen feldobhatod. 

Vásárláskor mindig tartsd szem előtt a kiválasztott bútor funkcionalitását. Ha fontos számodra a helytakarékosság, akkor válassz rakásolható bárszéket, amik használaton kívül könnyen tárolhatók. 

Időjárásálló a kültéri bárszék? A kültérre tervezett bútoraink időjárásálló anyagokból, például fémből, polipropilénből, műanyagból és műrattanból készülnek. Attól függően, hogy milyen anyagból készült a szék, többféle lehetőség van a tisztítására. 

A fonott bárszék természeténél fogva kevésbé időjárásálló. Így esős és viharos időben, valamint ősszel és télen ajánlott száraz helyen tárolni. Ez megakadályozza, hogy a fonatok között penész telepek alakuljanak ki, továbbá a fonat szépségét is megőrizhetjük ezáltal. 

Általánosságban elmondható, a házi mosogatószer vagy a szappanos víz kiváló tisztítószer a penész és az egyéb kosztelepek megelőzéséhez. 

Hány darab bárszékre van szükségem? 

Ez a szám attól függ, hogy milyen rendszeresen szeretnél a kertedben vendégeket fogadni, vagy mennyi hely áll a rendelkezésedre anélkül, hogy zsúfoltnak tűnne a hely. Kínálatunkban található számos bárszék kizárólag párosával vásárolható, így sosem lesz az otthonodban páratlan számú szék! 

A kerti bárszék megvásárlását úgy lehet a legjobban megközelíteni, ha úgy tekintünk rájuk, mint egy kültéri dekorációs elemre. A bárszék magasságát kihasználva kombináld bátran alacsonyabb kanapékkal és fotelekkel, valamint eltérő textúrákkal és színekkel. Az eklektikusabb stílusú tér kéz a kézben jár bárszékekkel, így ne félj merészebb darabokat vásárolni!