Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Blog | Kültéributorok.hu

Miért éri meg a rattan kerti bútor vásárlása?

2022.05.20 08:00
Miért éri meg a rattan kerti bútor vásárlása?

A kert, a terasz, az erkély a legtöbbünk számára fontos menedék, hiszen itt pihenjük ki akár egy rattan kerti bútor kényelmében a mindennapi fáradalmakat, itt gyűlik össze a család, sokan még innen is dolgoznak. A pandémia alatt átalakultak a szokások és az igények, többen döntöttek úgy, hogy családi házra váltják a kisebb lakást, így lehetőségük van anélkül a szabad levegőn tölteni az időt, hogy kizmodulnának otthonról. 

Ehhez azonban szükség van egy megnyugtató helyre, ahol a család tagjai ki tudja magát pihenni. A rattan kerti bútorokkal bárki kialakíthat magának egy varázslatos és komfortos teraszt. De mikor éri meg ezt a típust választani? Ebben a cikkben kitérünk a részletekre!

Milyen kerti bútort érdemes választani fedett teraszhoz?

Először mindenképpen gondolja át, hogy mire fogja használni a bútort, milyen funkciója lesz az adott típusnak! Nem mindegy sem a méret, sem az anyag, azonban az internet segítségével már könnyedén találhat magának megfelelő változatot. 

A fedett teraszhoz majdnem minden passzol, azonban egy kerti kanapé, akár rattan változatban talán a lehető legjobb megoldás. Mivel egy tartós és megbízható anyagról van szó, így nincs szükség sem teleltetésre, sem évenkénti vásárlásra. 

Nem mindegy azonban, hogy mekkora a rendelkezésre álló hely, de fontos szempont még a családtagok száma is. Ahol már 2-3 gyermek él a házban, ott bizony elkél egy nagyobb kerti moduláris kanapé. A webáruházunkban kapható változaton kényelmesen elfér az egész család, akár még baráti társaságot is meghívhat magához. 

Mivel egy bővíthető verzióról van szó, így lehetősége van rendelni hozzá további elemeket. Mindegyik terméket hosszú távra tervezték, hiszen a műrattan rendkívül jól bírja az időjárási viszontagságokat. Választható mellé egy jobbos kivitel, illetve összekötő részek egyaránt, így lesz teljes a kerti bútor. 

Rattan kerti bútor a teraszra vagy a kertbe

Természetesen egy nagyobb család számára nemcsak ülőalkalmatosságot kell beszerezni, hiszen a tavasztól őszig tartó időszakban biztosan lesznek olyan napok, amikor kerti bulit szervez a csapat. A webáruházunkból beszerezhető garnitúrák garantáltan jól bírják az esőt, a szelet, az UV-sugarakat, így nem kell attól tartani, hogy az időjárás kárt okozna bennük. 

A Randel szett például egy remek választás lehet olyan helyekre, ahol kényelmes és mutatós berendezésre van szükség. Ha kiváló minőségű, technorattanból gyártott kreti bútorra vágyik, akkor ez a sötétbarna árnyalatban készült típus tökéletes megoldás lehet az Ön számára. A színének köszönhetően remekül passzol halványabb, illetve az élénkebb tónusokhoz egyaránt. 

Amire még szüksége lehet

Pár színes párna, egy mintás terítő sokat dobhat a terítéken, így máris kellemesebben telnek majd a grillezős esték. Jó megoldás továbbá zsúrokhoz, születésnapi összejövetelekhez, esetleg fogadásokhoz egyaránt. A párnahuzatokat is nyugodtan használhatja, amelyek vízlepergető anyagból készülnek, azonban szükség esetén le lehet őket venni és kimosni. Ezáltal sokkal praktikusabbak, mint a megszokott kerti ülőpárnák. 

Ami pedig az asztallapot illeti, a szett ezen részét edzett üveggel látták el, amely nemcsak szépen mutat, de még a tisztítása is rendkívül egyszerű. A vásárlásnál ugyanis nagyon fontos szempont, hogy mennyire egyszerűen lehet azokat karbantartani. 

Más a helyzet egy fedett terasznál, ahol a bútorok tető alatt állnak, mint például egy fedetlen udvaron. Utóbbi esetében ugyanis a bútordarabok ki vannak téve a zord téli időjárásnak, így ebben az esetben vagy beviszi őket egy tárolóba vagy olyat választ, amely bírja a különféle időjárási tényezőket.