Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Blog | Kültéributorok.hu

Dekorálja kerti zsúrkocsival a teraszt!

2022.08.30 10:00
Dekorálja kerti zsúrkocsival a teraszt!

Amikor beköszönt a kellemes idő, valószínűleg Ön is azonnal megy a szabadba, hogy a lehető legtöbb időt töltse a friss levegőn. Attól függetlenül, hogy egy hatalmas terasza vagy egy apró erkélye van, mindegyiket praktikusan kell berendezni - asztalokkal, székekkel, kerti zsúrkocsival - hogy ne legyen zsúfolt hatása.

Amennyiben rendelkezik egy kis lakberendezői tehetséggel, akkor nem okoz majd nehézséget a kültér gyönyörűvé tétele. Ebben a cikkben eláruljuk, hogy miért érdemes kerti zsúrkocsival dekorálni a kinti nappalit.

Hangulatos kiegészítőket az udvarra és a teraszra!

A tavasztól őszig tartó időszakban az egész család szeret kint tartózkodni. Sokaknak megadatik egy profi grilleszköz, aminek köszönhetően még a főzés miatt sem kell betérni a lakásba. Emellett nem árt pár kültéri bútor, esetleg egy webáruházunkban kapható kiegészítő, amivel garantáltan feldobhatja a teret. A terasz és az erkély dekorálása nem bonyolult, hiszen manapság már bőven talál kellemes és hangulatos kertbe tehető apróságokat.

Az egyik legjobb megoldás kétségkívül a tárolópad, illetve az egyéb multifunkcionális kerti tárolók, köztük a kerti zsúrkocsik. Ez az a kettő berendezés, amely nemcsak egy feladatra használható. Előbbinek ülő funkciója is van, alul párnák és egyéb eszközök biztonságos tárolására szolgáló hely is megtalálható rajta. Ha nincs túl sok szabad hely a teraszon, akkor a tárolópad, illetve a zsúrkocsi szintén megoldást jelenthet az Ön számára. Érdemes tehát elgondolkodni olyan bútorokon, amelyeket több célra is fel tud használni a későbbiekben.

A kerti zsúrkocsi előnyei és fajtái

Mindenekelőtt fontolja meg, hogyan is szeretné használni a területet! Az idő nagy részét pihenéssel kívánja tölteni? Sok vendég várható, akiknek helyre van szükségük? Szívesen tart kerti partikat és grillezős estéket? Mindegyik célra más-más berendezési megoldásra van szükség. Egy ülőgarnitúra-szett, egy asztal, esetleg egy tűzrakó mellett ne feledkezzen meg a már említett kerti zsúrkocsiról sem! Ha sokat főz odakint a család, akkor biztosan jól jön egy olyan lerakó, amelyet könnyedén helyez egyik helyről a másikra.

Igen praktikus és elegáns kivitel a natúr színű, eukaliptuszból és fekete fémvázzal gyártott kivitelünk. Ez már a teraszra, erkélyre becsempészi a természetet, hiszen igen egyszerű színének és dizájnjának köszönhetően bármely otthonban megállja a helyét.

Ha pedig éppen odakint nincs rá szükség, akkor jól mutat majd a nappaliban vagy a konyhában. Amennyiben tehát szívesen hívja meg a barátokat és a rokonokat vacsorára, és szeretne helyet biztosítani a fűszerek, a pácolt húsok és az eszközök számára, akkor érdemes kerti zsúrkocsit tartani.

Miért érdemes zárt, kerti zsúrkocsit választani?

Igen kedvelt típusunk az Airport termékcsalád hordozható tárolója. A kollekciót a repterek építészeti stílusa ihlette, így igen elegáns és modern hatása van. A tökéletes megjelenést a hagyományos kárpit, a dekoratív pántok, illetve a hullámos kivitel összhatása hozza létre. Nem teljesen zárt, azonban sokkal védettebben tárolhatóak rajta kültéren a szükséges dolgok. Esetleges eső esetén sem okoz bennük kárt a csapadék, hiszen csak az egyik oldaláról férhet hozzá a rajta tartott eszközöknek.

Hozzon létre kültéri oázist!

Ahhoz viszont, hogy minden harmonikus és otthonos legyen, fontos, hogy legyenek már a teraszon is növények! Lehet szó fűszerekről, amik amellett, hogy jól mutatnak, hasznosak is, hiszen ezekből bátran lehet tenni az ételekbe grillezés során. Jöhet pár melegtűrő kaktuszféle, esetleg virág, amely jól tűri a forró napsütéses időszakot. Minél több növényt tart itt, annál biztosabb, hogy egy igazi oázisban érzi majd magát a kint töltött időszak alatt.