Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Kerti tárolók

A kerti tárolás minden szabadtéri környezet alapvető eleme. Egy kerti tárolóegység vagy egy zsúrkocsi segíthet abban, hogy a kerti szerszámokat és felszereléseket, valamint az otthonunk finomságait biztonságban és az időjárási elemektől védve tartsuk.

Kínálatunkban számos tárolási lehetőséget biztosítunk, hogy biztosan megtaláld az igényeidnek megfelelő darabot.


7termék 17

Tárolóládák

Kerti tárolóládáink kiváló minőségű műanyagból készültek, amely időjárásállóak és tartósak. Ezek a dobozok többféle méretben kaphatók, hogy minden tárolási igényt kielégítsenek. Ideálisak kerti szerszámok, kültéri játékok és egyéb olyan tárgyak tárolására, amelyeket biztonságban és rendben szeretnél tartani.

Zsúrkocsik

A kerti zsúrkocsikat úgy terveztük, hogy megkönnyítsék és hatékonyabbá tegyék a kerti és a vendégfogadási feladatokat. Különlegességük, hogy ezek a kocsik kerekekkel vannak felszerelve, így könnyen mozgathatók a kertben vagy a teraszon. Tökéletesek a növények, a kerti szerszámok, a snackek és ételek, valamint egyéb kellékek tárolására és szállítására.

Gyakran ismételt kérdések (GYIK):

Milyen méretekben kaphatók a kerti tárolóládák?
Kerti tárolóládáink két féle méretben kaphatók: 265 vagy 450 liter űrtartalom közül választhatsz.

Vízállóak a kerti tárolódobozok?
Igen, kerti tárolódobozainkat úgy terveztük, hogy időjárásállóak és vízállóak legyenek.

Igényelnek-e különleges karbantartást a kerti ládák és a zsúrkocsik?
A kerti tárolóinkat úgy terveztük, hogy minimális karbantartást igényeljenek. Egyszerűen csak tisztítsd meg őket szappannal és meleg vízzel, ha szükséges.

Mekkora a kerti zsúrkocsik súlyterhelhetősége?
A kerti zsúrkocsik súlyterhelhetősége körülbelül 30 kilogramm, így ideálisak nehezebb tárgyak tárolására és szállítására.

Használhatók-e a kültéri tárolódobozok beltéri tárolásra?
Igen, a kerti tárolódobozaink beltéri tárolásra és kültéri tárolásra egyaránt használhatók.

Zárhatók a kerti ládák?
Néhány kerti láda lakattal rögzíthető, hogy biztonságban tarthasd a tárgyaidat.

A kerti tárolódobozok tartalmaznak fedelet?
Igen, minden kerti tárolódoboz fedéllel van ellátva, amely segít megóvni tárgyaidat az időjárástól.

A kerti tárolóládák alkalmasak élelmiszer vagy állateledel tárolására?
Nem javasoljuk, hogy a ládákat élelmiszer vagy állateledel tárolására használd, mivel nem erre a célra tervezték őket, valamint nem biztos, hogy megfelelnek az általad elvárt élelmiszer-biztonsági elvárásoknak.

Összefoglalva, a kerti tárolás minden szabadtér fontos része, így kerti tárolási lehetőségeink, beleértve a nagy műanyag ládákat és a zsúrkocsikat, segíthetnek biztonságban és rendben tartani a kültéri eszközöket, a kerti szerszámokat és a felszereléseket. Akár hivatásos kertész vagy, akár csak keresed a módját annak, hogy kerted rendezetten tartsd, tárolási megoldásaink biztosan megfelelnek az igényeidnek.

Reméljük, hogy a gyakran ismételt kérdések segítettek megválaszolni néhány kerti tárolással kapcsolatos kérdésed. Ha bármilyen más kérdésed vagy aggályod merül fel, fordulj hozzánk bizalommal!