Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Hősugárzók

A meleg és kényelmes kültéri élettér megteremtése nem lehetetlen! Akár a csillagok alatt szeretnéd tölteni az estéd a családoddal, akár csak meg szeretnéd hosszabbítani a szabadtéri szezont, a hősugárzók tökéletes megoldást jelentenek erre!

 Hősugárzóinkat a tartósság, a stílus és a funkcionalitás szem előtt tartásával válogattuk ki. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a zord kültéri környezetnek, és hosszútávú teljesítményt nyújtanak. Hősugárzóink többféle stílusban és kivitelben is kaphatók, így könnyen kiválaszthatod a szabadtérhez tökéletesen illő opciót.


6termék 16

A hősugárzók nagy előnye, hogy képesek meghosszabbítani a kültéri élet szezonját. A hűvösebb napokban is élvezheted a kültéri életet, amivel hívogató legkört teremthetsz... ezt bizony még a vendégek is imádni fogják. Hősugárzóinkat könnyű használni, emellett az igényeknek megfelelően a tökéletes hőmérsékletre is beállíthatók.

 Milyen típusú tüzelőanyagot használnak a hősugárzók?

 A hősugárzók elektromos és gázüzemű változatban is kaphatók, hogy könnyen ki tudd választani a számodra legmegfelelőbb üzemanyagtípust. Kínálatunkban 4 típusú gázüzemű és 2 elektromos hősugárzó közül válogathatsz!

 Mennyi hőt termel egy hősugárzó?

 A sugárzók által termelt hőmennyiség a konkrét modellektől függ. A hőteljesítmény 2-13kW-ig terjed a különböző hősugárzók esetén.

 Használhatom a hősugárzót beltéren is?

 Nem, a hősugárzókat kizárólag kültéri használatra tervezték, és sohasem használhatók beltéren!

 A hősugárzók biztonságosan használhatók gyermekek és háziállatok közelében?

 A hősugárzók a biztonság szem előtt tartásával készültek, és általában biztonságosan használhatók gyermekek és háziállatok közelében. Fontos azonban, hogy tarts biztonságos távolságot a hőforrás és a potenciális veszélyforrások között, és soha ne hagyd felügyelet nélkül a hősugárzót.

 Használható a hősugárzó szeles időben is?

 Bár a hősugárzókat úgy tervezték, hogy ellenálljanak az időjárásnak, előfordulhat, hogy egy nagyon szeles körülmény esetén nem teljesítenek olyan jól. Javasoljuk, hogy a hősugárzót védett helyen használd, vagy tegyél óvintézkedéseket az erős széltől való védelmére.

 Hogyan tisztítható a hősugárzó? Lehet-e tisztítani az eszközöket?

 A hősugárzó tisztításához egyszerűen töröld át az eszközt egy nedves ruhával, amit szappanos vízbe áztatsz, majd jól kifacsarsz. Azonban feltétlenül kövesd a gyártó utasításait az adott modell tisztítására vonatkozóan!

 Milyen garancia vonatkozik a hősugárzókra?

 A hősugárzóinkra vonatkozó garancia a kiválasztott konkrét modelltől függ. A legtöbb hősugárzót gyártói garancia kíséri, ami az anyag- és a kivitelezési hibákra vonatkozik. A weboldalunk 100% garanciát vállal minden termékre!

 Kint hagyható a hősugárzó télen is?

 A szélsőséges időjárási körülmények, mint például az erős havazás és a fagyos hőmérséklet károsíthatja a hősugárzót. Javasoljuk, hogy a téli hónapokban tárold az eszközt beltéren (amennyiben használaton kívül van)!

 Szabályozható-e a hősugárzó hőteljesítménye?

 Igen, a legtöbb hősugárzó állítható hőteljesítménnyel rendelkezik. Ezt a preferenciáidhoz és az időjárási viszonyok változásához igazíthatod.

 Reméljük, hogy ezek a gyakori kérdések segítettek megválaszolni néhány kérdésed a hősugárzóinkkal kapcsolatban. Ne habozz kapcsolatba lépni velünk, ha további kérdéseid vannak, vagy ha segítségre van szükséged a tökéletes hősugárzó kiválasztásában!