Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Grill kiegészítők

A kültéri életre specializálódott profilunk miatt tudjuk, hogy mennyire fontos megfelelő grill kiegészítőkkel rendelkezni egy szuper szabadtéri konyhai élmény megteremtéséhez. A tűzrakóktól kezdve az állványokig, valamint a késektől a vágódeszkákon át a fűszertartókig mindent megtalálhatsz a kínálatunkban. Na de mire is lesz szükséged a grill élmény fokozásához?


20termék 120

Tűzrakó

A szabadtéri grillezés egyik legfontosabb tartozéka a tűzrakó (tűzrakóhely vagy tűzrakó tál). A kínálatunkban található tűzrakók különböző formákban és méretekben kaphatók, így tökéletesen illeszkednek bármilyen szabadtéri helyhez. Akár egy hagyományos tűzrakót keresel, akár egy modernebb darabot, esetleg hordozható kialakításút, nálunk mindenre megtalálhatod a megfelelőt.

Tűzrakóink minőségi anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az időjárási körülményeknek, a rendszeres használatnak, valamint megbízható és biztonságos sütési lehetőséget nyújtanak.

Tűzifa állvány

Ha te is a grillezés és a szabadban töltött idő rajongója vagy, egy tűzifa állvány nagyban javíthatja ennek az élményét. Az állvány egy olyan tárolóegység, amit úgy terveztek, hogy a lehető legszárazabban, legrendezettebben és könnyen hozzáférhetően tartsa a tűzifát.

Legnagyobb előnye a biztonságos tárolás, mivel a farönkök rakásai botlásveszélyesek lehetnek, a felhalmozott rönkök pedig nem stabilak, így elgurulhatnak és megsebesíthetnek valakit. A tűzifa állvány rendezetten és a helyén tartja a rönköket, csökkentve ezzel a balesetek kockázatát.

Nem utolsó sorban egy állvány esztétikus és vonzó kiegészítője lehet a kertednek. 

Sajtvágó szett

Egyetlen szabadtéri főzési élmény sem teljes egy jó sajtvágó készlet nélkül. Egy szett lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb típusú sajtokat egyenletes és egységes szeletekre vágd, amivel mutatós sajttálakat készíthetsz. A vágó készlet biztosítja, hogy minden egyes szelet azonos méretű és vastagságú legyen, így könnyebben tálalható és fogyasztható lesz.

 

Vágódeszka

A vágódeszkák szintén fontos tartozékot jelentenek szabadtéri konyha szerelmesei számára. A vágódeszkáink erős és tartós anyagokból (bambuszból) készültek, így tökéletesek kültéri használatra. A vágódeszkák különböző formájúak és méretűek, így különböző típusú ételek elkészítéséhez is alkalmasak. Könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, így a hosszú élettartamuk is biztosított. 

 

Fűszertartók

A fűszertartók minden szabadtéri szakács számára elengedhetetlen tartozékot jelentenek. Minden fűszer tartozék kiváló minőségű anyagból készül, így ellenállnak a kültéri hatásoknak, ezzel biztosítva, hogy a fűszerek frissek maradnak.

Használhatok beltéri konyhai eszközöket a grillen?

Ez a tartozéktól függ. Egyes konyhai tartozékok, például a sütőkesztyűk és a sütőpapír használhatók grillezéskor, míg egyes műanyag eszközök az olvadás veszélye miatt nem.

Összefoglalásképpen, a grill kiegészítők gyűjteményét úgy állítottuk össze, hogy fokozzák a szabadtéri sütés-főzés élményét. Kínálatunkban mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet a felejthetetlen szabadtéri ételek elkészítéséhez. Minden tartozékunk kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva a megbízható és hosszú távú használatot. Lehetsz akár tapasztalt és rutinos szabadtéri szakács, akár kezdő kukta, nálunk megtalálod az igényeidnek megfelelő, tökéletes grill tartozékokat.