Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Árnyékolás

A napvitorla (vagy egyszerűbb nevén árnyékoló vászon) egy sokoldalú és praktikus megoldás a kültéri terek árnyékolásához és védelméhez. A kínálatunkban található vásznak kiváló minőségű, UV-védett szövetből készülnek, amely a napsugárzás káros sugarainak akár 95%-át is blokkolja. Tökéletes teraszok, balkonok és már kültéri életterek árnyékolására!

A napvitorláink többféle méretben és stílusban kaphatók, hogy bármilyen elrendezésű és megjelenésű térhez könnyen illeszkedjenek. Az összeszereléshez szerelőkészletet, az árnyékoláshoz pedig szögletes, négyszög, valamint háromszög alakú vitorlák közül válogathatsz.


8termék 18

Mire jó egy napvitorla? 

A napvitorla egy szabadon álló árnyékoló vászon, ami nagyszerű lehetőség azok számára, akik úgy szeretnének beárnyékolni egy adott területet, hogy bármit is telepíteni kéne a talajra. Tehát nincsen szükség több kilós alapzatra, sem állványra. A napvitorla nagyon könnyen felállítható, leszerelhető és szükség szerint mozgatható is.

A kínálatunkban elérhető napvitorlák színe főleg semleges színsémát követ, így szinte bármilyen kültéri dizájnhoz beilleszthetők. A mintákról azonban mi sem mondtunk le, így ha stílusosabb darabot szeretnél, akkor nálunk azt is találhatsz!

Mennyire tartós egy napvitorla? 

Az árnyékoló vászon egy kifejezetten tartós és hosszú élettartamú megoldást jelent, ha kültéri árnyékolásról van szó. Könnyen karbantartható (mosható, enyhe vegyszerekkel – például mosogatószerrel tisztítható), ellenáll az időjárás viszontagságainak is, ezáltal pedig több éven át probléma nélkül használható.

A tisztításához elegendő egy nedves ruha, amivel könnyen és egyszerűen áttörölheted a felületét. 

Milyen méretben kapható a napvitorla? 

Amikor árnyékolásról van szó, a méret fontos szempont, hiszen ez határozza meg, hogy hány személy férhet el kényelmesen a vászon alatt. A kínálatunkban elérhető méretek standardok, és szabványosak, a legtöbb udvarhoz és balkon méreteihez könnyen igazíthatók.

A kínálatunkban elérhető szögletes napvitorla mérete 300 x 300 centiméter, a háromszög alakú napvitorla 360 x 360 centiméter, a balkon árnyékoló vászon mérete pedig 76 x 445 centiméter (szélesség x hosszúság).

Az árnyék méretét a napvitorla magasságával is szabályozhatod.

Használhatom az árnyékoló vásznat a magánszféra védelmére?

Igen, az árnyékoló vászon használható a szabadtéri térben a magánszféra védelmére is. Választhatsz átlátszatlan vagy félig átlátszatlan árnyékoló vásznat, és úgy helyezheted el, hogy eltakarja a szomszédok vagy a járókelők kilátását.

Milyen garancia vonatkozik az árnyékoló vászonra?

Az árnyékolóinkra 100% garanciát vállalunk. A bútor összeszerelése előtt alaposan vizsgáld át, hogy elégedett vagy a színével, minőségével. Nem tudjuk visszavenni azokat a bútorokat, amelyeket már összeszereltek vagy elkezdték összeszerelni. A visszaküldéshez a terméknek az eredeti csomagolásában kell lennie. A csomagolást lezáró ragasztószalag óvatos felvágásával kell kibontani a dobozt.

Összefoglalva, árnyékoló vásznak széles méret választékban kaphatók, hogy bármilyen kültéri térhez illeszkedjenek. Akár egy kis erkélyed van, akár egy nagy hátsó udvarod, van olyan árnyékoló vásznunk, amelyik megfelel az igényeidnek. Böngéssz a választékunkban még ma, hogy megtaláld a tökéletes darabot!