Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Blog | Kültéributorok.hu

Melyik hősugárzó a legjobb? Ismerd meg a kínálatunkat!

2023.01.03 15:00
Melyik hősugárzó a legjobb? Ismerd meg a kínálatunkat!

A kültéri fűtésbe való befektetés nagyszerű módja annak, hogy az év bármely szakaszában élvezhessük a szabadtér adta lehetőségeket. A hősugárzó úgy lett megtervezve, hogy elegendő meleget adjon a szabadban való tartózkodáshoz, még akkor is, ha kint hűvös van.

Kínálatunkban 3 hősugárzóval találkozhatsz, amiket ebben a cikkben mutatunk be, valamint hasonlítunk össze, ezzel is megkönnyítve a döntést a vásárlásban. A hősugárzókat hőteljesítmény, használat és stílus alapján soroljuk be.

LO-1619 – gázüzemű hősugárzó barna színű műrattan bevonattal

Minden kétséget kizáróan ez a legstílusosabb hősugárzó, amivel valaha is találkoztál! Formáját tekintve egy elegáns utcai lámpa hangulatát árasztja magából, azonban ennél sokkal többet tud!

Előnyei között az időjárás és UV sugárzás álló műrattan bevonata, könnyű tisztíthatósága és kiváló minőségű anyaga emelkedik ki. Normál PB gázpalackkal működtethető, valamint egyszerű piezo gyújtással van felszerelve. 

A szabadtéri területek, valamint a félig nyitott teraszok felmelegítésére és a meleg komfortos szinten tartására alkalmas. Opcionális nyomásszabályozóval (reduktorral) kapható.

Miért különleges?

 • Palacktároló szekrénnyel, ami kifejezetten stílusos megjelenésű
 • Borulásérzékelővel, így a kisgyermekesek is biztonságérzetben használhatják
 • 20-25 négyzetméter felületű teraszt képes felmelegíteni
 • Maximális teljesítménye: 13kW (ez a legnagyobb teljesítményű termékünk)

LO-1620 – álló elektromos hősugárzó, teraszfűtő

Az általános megjelenésű hősugárzók között ez a modell kifejezetten stílusos a lekerekített dizájnjával. Alumínium és műanyag kombinációja időjárásálló kivitelezésű, így biztos és hosszútávú választásnak bizonyul. A teljesen szabadtéri területek és a legalább 30%-ban nyitott teraszok temperálására és komfortos melegítésére alkalmas. 

Miért különleges?

 • Állítható magasságú (113-176cm), valamint a fej dőlésszöge is állítható
 • 2 kW fűtőteljesítménnyel, ami két fokozatban állítható
 • IP65 érintésvédelemmel
 • Távirányítóval
 • Borulásérzékelővel, így a kisgyermekes családok is biztonságérzetben használhatják

LO-1621 – álló elektromos kültéri hősugárzó, teraszfűtő

Indusztriális, szögletes stílusú, masszív és időjárásálló...minden, amiről egy kertes ház udvara álmodhat! Teljesítményét és anyag összetételét tekintve is kiváló, amit a Schott Nextrema német minőségű törésbiztos kerámia bevonatú üveg fedése támaszt alá!

Miért különleges?

 • Fűtőteljesítménye 3kW, ami több fokozatban is állítható
 • IP65 érintésvédelemmel
 • Arany fényű fűtőszállal, alumínium reflektorral és tartószerkezettel
 • Borulásérzékelővel
 • Távirányítóval

Gyakran ismételt kérdések a hősugárzóval kapcsolatban: 

Hány négyzetmétert fed le a hősugárzó?

Körülbelül 8-25 négyzetméter közötti területet, de legalább egy kerti asztalnak és a körülötte lévő székeknek megfelelő helyet.

Vízállóak a hősugárzók? 

A törvény által előírt IP besorolás alapján (IP65) vízállóak és esőállóak.

Bár a kültéri teraszfűtőt nyugodtan kint hagyhatod az esőben, azt javasoljuk, hogy használj hozzájuk védő burkolatot, hogy teljesen megvédd a felületüket. Ez lehetővé teszi az éveken át tartó rozsda- és szennyeződésmentes használatukat.

Egy különösen viharos szél esetén sem kell aggódni, mivel a hősugárzók borulásérzékelővel vannak felszerelve, ami még egy nem teljesen sík talajon is „megállja” a helyét!

Miért jó a teraszfűtés / hősugárzó? 

A hideg idő közeledtével mindenki több időt tölt a szobák melegében, és csak az igazán bátrak merészkednek ki a téli világba. Egy hősugárzóval lehetőség nyílik arra, hogy az udvaron pihenve szórakozhassunk, dolgozhassunk, vagy csak lazíthassunk egy pohár szezonális itallal...mindezt a friss levegőn és nem fagyoskodva. 

A kínálatunkban kapható hősugárzók melegsége könnyen szabályozható, így nem alakul ki szélsőséges hőmérséklet, ami zavaró lehet sokak számára.