Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Blog | Kültéributorok.hu

Nardi kerti bútorok – miért válaszd ezeket?

2023.01.23 13:00
Nardi kerti bútorok – miért válaszd ezeket?

Amikor az olasz bútorokra gondolunk, akkor szinte biztos, hogy mindenkinek a részletgazdag, pompás és elegáns nappali bútorok jutnak az eszébe. Ez azonban csak egy stílus, ami szinte bármelyik lakberendezési kategóriában megtalálható. Az olasz bútorok a minőségről és a magas színvonalról lettek ismertek, ami még a kerti bútorok esetében is megjelenik. 

Ismerd meg a Nardi kerti bútorok világát

A Nardi kerti bútorok különlegessége, hogy a jó közérzetet és a pihenést szolgálják, emellett teljes mértékben olasz és környezetbarát termelési láncban készülnek. Az ellenállóságot és a hosszú élettartamot a polipropilén üvegszál anyagösszetétel jelenti, ami teljesen újrahasznosítható, és nem mérgező. További pozitívum, hogy hosszú távon is tartósak és praktikusak a karbantartás, valamint a tárolás szempontjából is.

A Nardi bútorok modulárisak, bővíthetők és egymásra rakhatók, könnyen fertőtleníthetők és minimális karbantartást igényelnek. A termékeik pedig alkalmasak a lakossági és a vendéglátó szektori használatra is.

A kollekció darabjai

A cikkünkben egy teljes kerti garnitúrát állítunk össze, amelyek főleg modulárisak, így változatos kertet hozhatsz létre magad körül!

Nardi kerti kanapé – komodo

A Nardi kültéri bútorkollekciója tartalmaz egy minőségi sarokkanapét, ami extra kiegészítőkkel akár garnitúrává is alakítható. A kanapé különlegessége, hogy több darabból tevődik össze (moduláris), így a mérete tetszés szerint (vagy akár a rendelkezésre álló hely és a vendégek száma szerint is) alakítható. Enyhén ívelt formája és puha szövete teszi kényelmessé. A háttámlája és a kartámasza a bútor bármelyik oldalán könnyen rögzíthető és áthelyezhető.

Nardi fotel – komodo

A tulajdonságai megegyeznek a kanapéval. A moduláris jellege a karfa és a háttámla mobilis jellegéből adódik, mivel az ülés-alap bármely oldalára rögzíthetők. A kiváló minőségű üvegszálas szerkezete és a szövet párnái légáteresztők, így szinte biztos, hogy nem lesz penészes és állott illatú akkor sem, ha sokáig kint marad a kertben.

Nardi kerti asztal – Libeccio

Úgy gondoljuk, hogy a bővíthető asztalok nem csak az étkezőben, hanem a kertben is jól jönnek. Valamint oszlasd el a műanyag és törékeny kerti asztalokról alkotott sztereotípiád, mivel a Libeccio minden téren meg fog lepni. Henger alakú, alumínium lábai és polipropilén szerkezete nem fogja egyhamar felmondani a szolgálatot. Innovatív és rendkívül funkcionális darab. Összecsukva kevés helyet foglal, és jó hír, hogy nagyon sok színben kapható!

Nardi kerti karosszék – Bora

A legfontosabbat a legvégére hagyjuk, hiszen mit ér egy kert székek nélkül? A Bora friss és könnyed megjelenése szinte minden kertbe színt és hangulatot hoz. Rakásolható, könnyen tárolható, így ebből nyugodtan lehet egy nagyobb készletet is tárolni otthon. A töréstől nem kell óvni, mivel a kollekcióhoz híven nagyon tartós anyagokból készült. Emellett időjárás álló és vízálló is egyben. (Valamint a legjobb hír, hogy több színben is kapható).

Mit kell tudnod, mielőtt a kollekcióból vásárolnál?

Elpusztíthatatlan bútorok természetesen nem léteznek, főleg a kertben, ahol a család és a kisállatok is önfeledten szoktak szórakozni. Azonban vannak olyan külső hatások, amelyek elől könnyen meg tudjuk védeni a berendezéseket: ez pedig a téliesítés. Ha érdekel, hogy a hideg és zord időben hogyan kell megőrizni a bútor épségét, olvasd el a következő cikkünket!