Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 409 51 43

Blog | Kültéributorok.hu

CSINÁLD MAGAD ÚJRAHASZNOSÍTÁS! – 4+1 ZSENIÁLIS KÜLTÉRI ÖTLET BŐR ÖVBŐL

2021.11.18 12:02
CSINÁLD MAGAD ÚJRAHASZNOSÍTÁS! – 4+1 ZSENIÁLIS KÜLTÉRI ÖTLET BŐR ÖVBŐL

Az újrahasznosítás egyre több embert megmozgat, a lényeg, hogy ne dobj ki semmit, hiszen a legtöbb cuccodat valamire még praktikusan fel tudod használni. Ha szeretsz kísérletezni vagy vannak kreatív ötleteid, akkor a csináld magad újrahasznosítás már ismerős terep a számodra. 

CSINÁLD MAGAD ÚJRAHASZNOSÍTÁS! – 4+1 ZSENIÁLIS KÜLTÉRI ÖTLET BŐR ÖVBŐL

Csináld magad újrahasznosítás! – 4+1 zseniális kültéri ötlet bőr övből

 

De, ha még csak kacérkodsz a gondolattal vagy inspirációra van szükséged, akkor tarts velem!

Biztos nálad is kallódik a szekrényben néhány rég nem használt bőr öv. Ha eddig nem volt szíved kidobni, most se tedd! Az ÖvBolt ajánlásával megmutatjuk milyen frappáns kültéri dizájnt, dekorációt és használati tárgyakat kreálhatsz belőlük. 

 

  1. Trendi kerékpáros táskatartó bőrszíjból

 

  • A kopott kerti széket felturbózhatod az alábbi kreatív technikával. A bőr és textil szíjak egymásba fűzött kavalkádja nemcsak egyedi kreációt szül, de kényelmes ülőalkalmatosság is.
  • Táska és többször használható szövetszatyor állítható pántos bőrpánttal
  • Régi derékszíjadat átszabhatod kerékpárra szerelhető ízléses palacktartóvá. A nyári piknikre vagy grill partyra ennél stílusosabban be sem gurulhatnál egy üveg jófajta borral. 

 

 

+ 1. A vintage stílusú kerti hangulatvilágításhoz nem kell más csak befőttesüvegek, gyertyák és egy kettévágott nadrágszíjból készített felfogatás.

 

Hogy tetszett? Ha belemerülnél jobban a témába, csillapítsd kíváncsiságodat az ÖvBolt oldalán, ahol még több elképesztő lakásdekor fortélyt találhatsz. Szemezgess belőlük, hiszen a derékövből készült ötletek tárháza szinte kifogyhatatlan.